- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
-
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
sizde ağrı nerelere vuruyordu doktor bana ilaç verdi ağrı geçene kadar egzersiz yapma dediOvdurdum eşime. Pilatese başlamıştım bi ara o zaman hiç kulunç çıkmadı ama bırakınca yine kocaman kocaman kulunçlanmışım, eşim her akşam bi yağ sürüp ovaladıkça küçüldü gitti
Bende bel düzleşmesi vardı acil pilatese başla başlamadan geçmez demişti ağrısı :/ benim komple sırtım ağrıyordu sırt mı bel mi ağrıyor bilemiyorum diyodum doktora, sırt ağrısı kulunçtanmışsizde ağrı nerelere vuruyordu doktor bana ilaç verdi ağrı geçene kadar egzersiz yapma dedi
doktor ne dediBende bel düzleşmesi vardı acil pilatese başla başlamadan geçmez demişti ağrısı :/ benim komple sırtım ağrıyordu sırt mı bel mi ağrıyor bilemiyorum diyodum doktora, sırt ağrısı kulunçtanmış
yani nasıl bir tedavi verdidoktor ne dedi
Pilates ya da yüzmeye gitmen lazım dedi kasları kuvvetlendirmek için. Ben ağrı kesici ve kas gevşetici veririm ama bunlar geçici etki eder dediyani nasıl bir tedavi verdi
bana da egzersiz yapma dedi peki gittiniz miPilates ya da yüzmeye gitmen lazım dedi kasları kuvvetlendirmek için. Ben ağrı kesici ve kas gevşetici veririm ama bunlar geçici etki eder dedi
Gittim evet pilatese, gittiğim sürede ağrılarımın çoğu geçmişti. Bendeki beldi boyun belki daha hassastır ondan demiştir, size nasıl bi tedavi önerdibana da egzersiz yapma dedi peki gittiniz mi
bende kulunçta var omzumda ilaç verdi kullanıyorum geçmezse enjeksiyon tedavisi yapacakGittim evet pilatese, gittiğim sürede ağrılarımın çoğu geçmişti. Bendeki beldi boyun belki daha hassastır ondan demiştir, size nasıl bi tedavi önerdi
boyun içinde kontrole gidince bakacakbende kulunçta var omzumda ilaç verdi kullanıyorum geçmezse enjeksiyon tedavisi yapacak
Kulunç için ne ilacı verdi ki? Kulunç için mi dedi egzersiz yapma diye çok şaşırdımbende kulunçta var omzumda ilaç verdi kullanıyorum geçmezse enjeksiyon tedavisi yapacak
ağrı kesici kas gevşetici verdi evet öyle dediKulunç için ne ilacı verdi ki? Kulunç için mi dedi egzersiz yapma diye çok şaşırdım
İlginç kuluncun en birincil tedavisi egzersizdir halbukiağrı kesici kas gevşetici verdi evet öyle dedi
ağrı geçince yaparsın dedi yanlış hareket olmasın diye belkiağrı kesici kas gevşetici verdi evet öyle dedi