kültür testi sonucu..

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
50
44
şeker yuklemem esnasında cok akıntım var dıye ıdrar testı ıstemıştım
ıdrarımda ıltıhap cıkmıştı doktorum hemen ilaç yazmayıp kultur testı sonucu ıstedı..
cok sukur bugun gosterdım ureme yok dedı ılac kullanmana gerek yok dedı cok mutlu oldum

Gözünaydın canım,senin adına sevindim.hamilelikte şu tahlil sonuçlarını beklerken çok zorlanıyorum.sürekli aklımda oluyor,iyi mi..kötü olursa ne olur..oğluşuma kavuşsam da rahatlasam diyorum:))

Gözünaydın canım,senin adına sevindim.hamilelikte şu tahlil sonuçlarını beklerken çok zorlanıyorum.sürekli aklımda oluyor,iyi mi..kötü olursa ne olur..oğluşuma kavuşsam da rahatlasam diyorum:))

cok saol canım evet bır haftadır bende ıkı kere kultur testını yaptım
ama sukur..

cahilliğime ver be gülüm kültür testi ney.( bilmemek değil öğrenmemek ayıp demi:)
ıdrar testınde ıltıhap cıkınca..tekrar ıdrar verıyorsunuz..

ayrıntılı olarak ıncelenıyor ıltıhap nerde ne kadar dıye bu teste kultur testı dıyoruz
umarım anlatabıldım

ıdrar testınde ıltıhap cıkınca..tekrar ıdrar verıyorsunuz..

ayrıntılı olarak ıncelenıyor ıltıhap nerde ne kadar dıye bu teste kultur testı dıyoruz
umarım anlatabıldım

:eek:teşekkür ederim canım anladım .benim dr da benden cahil bu gün kontrolüm vardı sordum one dedi oda bilimiyor.neyse birdahaki sefere anltımda böyleymiş diye cahil oda aydınlansın demi.:sm_confused:

onemlı degıl canım ben hamıllegımın basında yaptırdım temız cıktı
sonra akıntılar artınca 7 ayda tekrar yaptırmak zorunda kaldım

arkadaşlar beb doktoru aradım bugün sonuç için idrar testinde bakteri çıkmış dedi,ben doktora gidene kadar çatlıcam heralde,noluyo ki bakteri olunca?bilen var mı?

arkadaşlar beb doktoru aradım bugün sonuç için idrar testinde bakteri çıkmış dedi,ben doktora gidene kadar çatlıcam heralde,noluyo ki bakteri olunca?bilen var mı?

bende cıktı kultur testı ıstedı ona gore ılac yazacaktı ama benım kultur testımde
ureme olmadıgı ııcn ılac vermedı

bana labarotuvardaki kız gel de doktor ilaç yazsın dediğine göre ben de üreme vaqr demek oluyor heralde,ay korktum bak şimdi:)noluyo üreme olunca yaww

canım ıltıhap var yayılma sı herhalde ...

ona gore ılac yazacak doktora gıttın mıı

ya testım ıyı cıktı ama akıntılar devam edıyor sızde var mı

Aslında bu normal sanırım benim 1. sinde de oldu şimdi de oluyor akıntı. Bunun için bol bol su içmek gerekiyor. Kaybedilen sıvıyı almak gerekir sanırım. Birde bu akıntılardan dolayı mantar rahatsızlığıda baş gösterebilir bu yüzden kuru tutulmasında fayda var. Naçizane görüşüm. CADIARZU

Bugun doktorum kultur testi yapti sonucu ne zaman alicaz bilmiyorum ama eger iltihap cikarsa antiyotik vericez dedi.Suphelendiginiz icinmi yoksa herkesemi yapiyorsunuz dedik cunku henuz kontrole baslamamamisti.Herkes icin gecerli dedi.Cunku anne etkilenmez ama bebegin agzindan burnundan girer mikrop cocugu etkiler dedi.Bakalim umarim testin sonucu temiz cikar.

annıs adayı bıze yapmadılar canımmm

kasıntı yanma yok dıye gerek yok dedı

benimde bir kere az iltihap çıkmıştı idararımda kültür istedi üreme yok çıkınca ilaç vermedi dr
akıntımda bir ara daha fazklayydı dra dedim dediki gebelikte mantar kaçınılmaz kaşıntı yanma yapomıyosa ilaç vermeyeyim dedi bende yok dedim
bende artık iç çamaşırlarımı en az 60 derecede yıkıyom ve ütülüyom akıntım azaldı kıslar tavsiye edrrim belki benim fenalaşacaktı akıntım şimdi çok az

X