Külotlu Çorap?

Lady Guinevere

“Size Nasıl Geliyorsa”
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
9.934
8.487
113
29
Kızlar gece gece tuvalete kalkıp aklıma gelen konuya bakın aksdmd

Neyse sorayım bilgisi olan varsa beni aydınlatsın.

Güzel annelerim,

Bebiş hazırlıklarım bitti ama bebeğim kış bebeği ve soğuk bir yerde yasıyoruz. Ev sıcak ama dısarı falan çıkarken bebek üsümesin diye külotlu çorap giydirebilir miyim yenidoğan döneminde? Coğu marka zaten yenidoğan için külotlu corap satmıyor.
H&M’de buldum. 3 tane aldım simdilik. Bebişin bazı pantolonları patikli değil, ayakları açık. zaten patikli olanlar da bana biraz ince geliyor

Anneme sordum ters çevirip giydirirsin, bir sey olmaz dedi. Başka tecrübeli bi arkadasımsa ilk bir ay giydirme, iki patikli pantolonu üst üste giydir dedi. Yine de deneyimleyen varsa yardımcı olursa sevinirim. Evde giydirmicem yine belirteyim. Dışarı çıkarken sadece. Yani bebek sürekli külotlu çorapla durmayacak. görsellerini de atıyorum. Bir ayak ters, bi ayak düz çevirip attım Şu ayıcıklı olanın içinceki ipleri kesicem ona takılmayın

Eklentiler

• IMG_3054.jpeg
    276,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_3055.jpeg
    265,1 KB · Görüntüleme: 57
Yenidogan doneminde kulotlu corap giydirmek kalca cikigi acisindan riskli.

Bu arada cok sevimlilermis kulotlu corap yerine e-bebekte polar esofman altlari var, onlardan alip, icine patikli alt giydirip, altina da kalin corap giydirebilirsin, zaten astronot montlar patikli oluyor.

Ek olarak patikli polar ve pelus tulumlar var, ince polar tercih edersen, icine ince kiyafet ustune de astronot mont alirsin sahane ısınır.

Ilk kizim kis bebesi ve Ankara ayazinda dogdu, surekli hastanelere tasindik bir kez dahi usutmedik.

Yenidoğan da gerek yok. Peluş ve polar tulumlar patikli psntolanlar var . Astronot tulumlar... Sar battaniyeye mis . Yumuşak kundak battaniyeler var seçenek çok. Sıkı sıkı kilotlu çorapları bir yere gittiğimde düğün vs yada 2 yaşından sonra giydirdim evde . Oda çorapları ayaklarından çıkarıyor tutmuyor ayağında diye

Ben de tam anlamıyla kış memleketinde yaşıyorum külotlu çorap giydirmedim hiç patikli tulum giydiriyorum. Dışarı çıkacaksa da eğer 2 kat kıyafet 2 çorap bir de tulum giydiriyorum pusete de battaniye örtüyorum. Evde de alt olarak bi patikli tulum üstüne çorap bir de normal alt giydiriyorum yeterli oluyor ev 23-24 derece arası. Ayaklarını sıcak tutun yeterli biz biraz üşütmüşüz aşırı gaz yaptı aklınızda olsun.

Hiç giydirmedim hep patikli ince alt giydiririm pantolon altına falan. Bende yenidoğan döneminde zararlı diye biliyorum

evet pelus tulum aldım bir sürü. ama ne bilem yine de üsür belki diye saaptım gerek yok o zaman.

Ben giydirmedim hiç zaten hem kalça cikigina sebep olabiliyormuş galiba hemde iki kat pijama altıyla daha rahat eder bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…