• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Küllü su ile yıkanan saçlarım,parladı,dolgunlaştı ve artık dökülmüyor..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gulendam09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
628
482
103
Daha önce yazmıştım kızlar saçım röfleden yanmış ve dökülmeye başlamıştı.Eski canlılığını yitirmişti.Ayrıca saçlarım aşırı yağlanıyordu.Annemin
tavsiyesi üzerine saçlarımı küllü su ile yıkadım.Sonuç gerçekten çok iyi.Saçlarım dolgunlaştı ve parladı.Artık eskisi gbi de dökülmüyor.Geçen gün 2.kez küllü suyla yıkadım yıkamaya da devam edicem.Bence denemeye değer :69:

Eskiden genç kızken bizde şaçlarımızı küllü suyla yıkardık pamuk gibi olurdu,parlardı..Fakat o zamanlar bahçede devamlı su ısıtmak için ateş yakılırdı kül devamlı bulunurdu.Mirac_83 haklı bu zamanda bulmak zor olur.Sen nasıl buluyorsun??

Eskiden genç kızken bizde şaçlarımızı küllü suyla yıkardık pamuk gibi olurdu,parlardı..Fakat o zamanlar bahçede devamlı su ısıtmak için ateş yakılırdı kül devamlı bulunurdu.Mirac_83 haklı bu zamanda bulmak zor olur.Sen nasıl buluyorsun??

Mirac_83 evet odun külü olacak.

Bizm evin yakınında bir fırın var,odun kullanıyorlarmış yakacak olarak.BiZ külü oradan aldık.Annem onu bir güzel kaynatmış.Şişeye doldurmuş.Banyoya girince az biraz o küllü sudan alıp üstüne normal sudan ilave ediyorum.( Üstine su ilave etmeden direk küllü suyu dökmeyin saçınıza ozaman saçı dipten koparırmış.) Güzelce ovuştuyorum.(Saçlar biraz sertleşiyor)üstüne de 1-2 kere şampuanla yıkıyorum.Misss :69: Umarım sizlere de fayda eder kızlar.Duanızı eksik etmeyin :69:

Aman tanrımm şu saç bakım işim iyice eşimin dediğine gelecek sanırım
Sözüm burdan dışarı eşim diyor ki''kafanıza b..k sürün çok iyi gelecek ''deseler, onu da kullanacaksın herhalde diyooorr :60: :60: :26: :9:

Senemcik canım kül saça sürülmüyor kül içinde bekletilmiş suyla yıkanıyor.Bu öncedende bilinir zaten kül suyu yumuşatmak için kullanılır.Güzelleşmek uğruna çamurlara bile bulanılıyor bunda ne var :97::97::97::97::97::97:

Back