• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü siyah

napsakk

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
5
0
6
Ankara
merhaba kızlar ben yeni üye oldum üye olmamdaki amaç saç rengim yaklaşık 5 ay önce saçımı sıcak çikolataya boyamıştım ancak rengi çok fazla açıldı arkadaşlarımın ısrarı üzerine siyah yapmaya karar verdim henüz 16 yaşındayım komşumuzun saçı koyu kestane ve siyahın aktıkça kötü olacağını dibi gelirse felaket gözükeceğini söyledi bende loreal excellence serisinden koyu kestaneyi aldım ve boyadım siyaha çok yakın bir renk oldu ancak güneşte kızıl yansımalar oluyor bir kutu daha almıştım sizce onu da boyayayım mı yoksa voila 1.1 siyahını mı alıyım lütfen yardıııııım :16:

küllü siyah diye bir renk mi var?? ayrıca benim saçım küllü koyu kumral olmasına rağmen güneşte kızıl yansımalar oluyor illa ki.. saçın güneşteki rengine birşey yapamayız maalesef ben de şikayetçiyim kızıllık pek hoşuma gitmez fakat yemyeşil küllü yansımasındansa kızıl daha doğal bence. Her boyanın içinde kızıllık vardır küllü bile olsa benim de güneşte hafif kızılımsı duruyor kaldı ki doğal saçlar bile güneşte kızıllaşabiliyor takma ;)

Back