Saç Rengi ve Saç Boyama küllü sarıdan canlı sarıya dönmek için hangi numara tavsiye edersiniz?

canım bende senle aynı durumdaydım kulluydu beyaz beyaz oldu sonra kuafore gittim o beyazlıkları gitti simdi loreal 02 cok acık dore sarı kullanıyorum turunculu oluyor :)

merhaba. dore renkler altın yansımalı, sıcak renklerdi. dore sarı ya da altın sarı boyarsan canlı ve turuncu-altın yansımalı renk elde edebilirsin

canım bende senle aynı durumdaydım kulluydu beyaz beyaz oldu sonra kuafore gittim o beyazlıkları gitti simdi loreal 02 cok acık dore sarı kullanıyorum turunculu oluyor :)

evet beyaz gibi çok soluk oldu.ben loreal boyamadım daha önce.palette de dore sarı görmüştüm fakat üzerinde 2 4 tona kadar açar yazıyordu.ben bu açık rengin üzerine ona boyasam olur mu yani normal mi boyar açar mı daha da.tavsiye edersen loreal boyayım birde.

merhaba. dore renkler altın yansımalı, sıcak renklerdi. dore sarı ya da altın sarı boyarsan canlı ve turuncu-altın yansımalı renk elde edebilirsin

canım çok teşekkürler.peki dore sarı ile altın sarının farkı ne kadar? hangisi daha canlı duruyor.

ben hep loreal kullanıyorum benimki lorealin en acık sarısı ama palettede guzel eskiden kullanmıstım numarası kac onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…