Kızlar benim gerçek saç rengim kızıl, gözlerim açık kahve tenim de epey bi beyaz, şimdi mevzu şu ki ben saçlarımı küllü sarıya boyamak istiyorum, kızıllıktan bıktığım için kızıl ya da bakır parıltıya tahammülüm yok, napsam nasıl boyasam bilmiyorum...kuaförlere de hiç güvenim yok, hem her dip çıktığında kuaföre taşınmak da zor geliyor..saç boyalarına bakıp bakıp almadan dönüyorum hangisinin doğru boya olacağını bilemediğim için..bi yardım edin nolur..
bende beyaz tenliyim canım sana tavsiyem kızıl bakır yada karamel boyaman olur.:90:
teşekkürler kızlar, kızıl saçın başka renklere çevrilmesinin çok zor olduğunu bana da bir kuaför söylemişti. saçlarım doğal, şimdiye kadar ünv ilk yıllarında kahve tonlarına boyamıştım ama memnun kalmadım kendi rengime döndüm, uzun zamandır da boyamadım hiç. anlaşılan önce açıcıyla rengini açmam lazım, sonra da küllü bir renk boyamak gerek.
peki sizce 8.1 mi daha uygun olur yoksa 7.1 mi, dipler pek problem çıkarmaz çünkü saçlarım diplerden baya açık geliyor sarı gibi yani, ama uzadıkça kızıllık belirginleşiyor.
bir de bu küllü tonlarında hangi marka boyayı tavsiye edersiniz? offf niye ben hiçbirşey bilmiyorum
nasıl bir küllü sarı istiyorsunuz açık veya koyu ona göre değişir 8.1 veya 7.1 , aslında 7.1 açık kumral olarak geçiyor ve saçta boya süresi doluncaya kadar da koyulaşıyor saçta 8.1 ise fazla açık gelirse size , üçte bir kadarına 7.1 karıştırırsınız markaya gelince ben çok araştırıp deneye deneye de tabi:) nox markasında karar kıldım , heryerde bulunmamasına rağmen arayıp buluyorum ondan başkasında herzaman kızıllık yapan renkler elde ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?