• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü Sarı............

gretchik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
40
0
36
İzmir
Kızlar benim gerçek saç rengim kızıl, gözlerim açık kahve tenim de epey bi beyaz, şimdi mevzu şu ki ben saçlarımı küllü sarıya boyamak istiyorum, kızıllıktan bıktığım için kızıl ya da bakır parıltıya tahammülüm yok, napsam nasıl boyasam bilmiyorum...kuaförlere de hiç güvenim yok, hem her dip çıktığında kuaföre taşınmak da zor geliyor..saç boyalarına bakıp bakıp almadan dönüyorum hangisinin doğru boya olacağını bilemediğim için..bi yardım edin nolur..

Kızlar benim gerçek saç rengim kızıl, gözlerim açık kahve tenim de epey bi beyaz, şimdi mevzu şu ki ben saçlarımı küllü sarıya boyamak istiyorum, kızıllıktan bıktığım için kızıl ya da bakır parıltıya tahammülüm yok, napsam nasıl boyasam bilmiyorum...kuaförlere de hiç güvenim yok, hem her dip çıktığında kuaföre taşınmak da zor geliyor..saç boyalarına bakıp bakıp almadan dönüyorum hangisinin doğru boya olacağını bilemediğim için..bi yardım edin nolur..

gerçek kızılsan ben hiç dokunma derim ya ne muhteşem bir renk oluyo saçta doğal olduğunda o kızıl =) malesef boya konusunda, hele ki doğal kızıl saç üstüne boya konusunda tecrübeli olmadığım için nasıl boyaman gerektiğini bilmiyorum ama eminim kendi rengin yapacağın renkten kat kat güzeldir =)

çok saol :) ama bilirsin kendinde olmayan çekici gelir hep, bende kimde böyle soğuk tonlarda bi sarı saç görsem bayılıyorum, kaşım kirpiğim de çok açık renk olduğundan o renk saç tipime de gider diye düşünüyorum ama kızıldan dönüş zor galiba...kızıl saçın pigmentlerinin çok güçlü olduğunu duymuştum umarım benimkiler zayıftır da kurtulurum biran önce :)
bir yardım eden çıkıverse keşke...

eyer farklı bi renge boyamak istiyosan tercih edicen renk açık küllü kumral olmalı bence..kızıllı en iyi küllü renklerin kapattığını düşünüyorum canım..ilk boyamada çok iyi sonuç wermez ama bi 15 gün sonra tekrar boyarsan daha mükemmel görüne:nazar:bilir..

kızıl saçı kapatmak çok zor bide sarıyla olanaksız yani çok işlemden geçmesi gerekir saçının uzun bi süreç koyu tonlarla saçındaki kızıldan kurtulman gerekir önce ama doğalmış saçların hiç dokunma bence yıpranır boşuna kızıl saçların çıkar alttan aktıkca daha bi garip olur ama boya silicileri deneyebilirsin illa değiştircem rengi diosan bir iki ton açıo saçın kendi rengini onun üzerine küllü kumral boya

saçın rengini açmadan olmaz malesef,orial gerekiyor açıldıktan sonrada malum 8.1 renk ile boyacaksınız.bende kuaföre gitmeyip kendim uğraşanlardanım saçımla ve şuan 7.1 boyalı en ufak kızıllık yok ,üstelik bariz orta hatta biraz daha koyu kahveden açarak elde ettim rengi :)

teşekkürler kızlar, kızıl saçın başka renklere çevrilmesinin çok zor olduğunu bana da bir kuaför söylemişti. saçlarım doğal, şimdiye kadar ünv ilk yıllarında kahve tonlarına boyamıştım ama memnun kalmadım kendi rengime döndüm, uzun zamandır da boyamadım hiç. anlaşılan önce açıcıyla rengini açmam lazım, sonra da küllü bir renk boyamak gerek.
peki sizce 8.1 mi daha uygun olur yoksa 7.1 mi, dipler pek problem çıkarmaz çünkü saçlarım diplerden baya açık geliyor sarı gibi yani, ama uzadıkça kızıllık belirginleşiyor.
bir de bu küllü tonlarında hangi marka boyayı tavsiye edersiniz? offf niye ben hiçbirşey bilmiyorum :(

teşekkürler kızlar, kızıl saçın başka renklere çevrilmesinin çok zor olduğunu bana da bir kuaför söylemişti. saçlarım doğal, şimdiye kadar ünv ilk yıllarında kahve tonlarına boyamıştım ama memnun kalmadım kendi rengime döndüm, uzun zamandır da boyamadım hiç. anlaşılan önce açıcıyla rengini açmam lazım, sonra da küllü bir renk boyamak gerek.
peki sizce 8.1 mi daha uygun olur yoksa 7.1 mi, dipler pek problem çıkarmaz çünkü saçlarım diplerden baya açık geliyor sarı gibi yani, ama uzadıkça kızıllık belirginleşiyor.
bir de bu küllü tonlarında hangi marka boyayı tavsiye edersiniz? offf niye ben hiçbirşey bilmiyorum :(

nasıl bir küllü sarı istiyorsunuz açık veya koyu ona göre değişir 8.1 veya 7.1 , aslında 7.1 açık kumral olarak geçiyor ve saçta boya süresi doluncaya kadar da koyulaşıyor saçta 8.1 ise fazla açık gelirse size , üçte bir kadarına 7.1 karıştırırsınız markaya gelince ben çok araştırıp deneye deneye de tabi:) nox markasında karar kıldım , heryerde bulunmamasına rağmen arayıp buluyorum ondan başkasında herzaman kızıllık yapan renkler elde ettim

nasıl bir küllü sarı istiyorsunuz açık veya koyu ona göre değişir 8.1 veya 7.1 , aslında 7.1 açık kumral olarak geçiyor ve saçta boya süresi doluncaya kadar da koyulaşıyor saçta 8.1 ise fazla açık gelirse size , üçte bir kadarına 7.1 karıştırırsınız markaya gelince ben çok araştırıp deneye deneye de tabi:) nox markasında karar kıldım , heryerde bulunmamasına rağmen arayıp buluyorum ondan başkasında herzaman kızıllık yapan renkler elde ettim

çok sağol cevap için ben de aynı ton karışımını igora için düşünmüştüm ama nox u bulup 8.1 ve 7.1 i karıştırıp deneyeceğim. kaybedecek birşeyim yok ne de olsa :) sonucu yazarım...
iyi geceler.

umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz,eğer boyarsanız boyanın çoğunluğu 7.1 in bir alt numarası var nox markasında dikkat etmedim ama 8.1 mi tam emin değilim ,katalogtan bakıp 7.1 ve alt numarasını alın,boyarkende 7.1 i daha az katın diğerine nazaran hatta çok az

Back