Saç Rengi ve Saç Boyama küllü sarı tonları !

siremednah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
222
17
98
Adana
çağla şikei ya da ivana sert sac rengini istiyorum tam olarak hangi renk bunlar ve bu tonları kuafore nasıl anlatabilirm? burdaki kuaforler resmleri gorunce o ısıktan oyle cıkmstr aslnda oyle degil diyo :S

Biraz ışığın etkisi olabilir ama kuaförler küllü renkleri tutturma konusunda özürlü. Her kuaföre güvenme derim. Gerekirse kendin boya.

Biraz ışığın etkisi olabilir ama kuaförler küllü renkleri tutturma konusunda özürlü. Her kuaföre güvenme derim. Gerekirse kendin boya.

kendim hic boyamadm bu gune kadar zaten iki kez boyattim :) simdi sordum cogu yaparız yaparız diyo :s anlamadim ki 150 tl istedi bi kuafor ben daha cok dogal tonlarda bi sarı istiyorum ama bulamadim resim :s

Güvendiğin bir yere yaptır. Çünkü kuaföre giden istediği renkle çıkamıyor. Hele ki küllü renkleri herkes tutturamaz. Kuaförde o ışıklar altında güzel gözükür dışarıya çıkarsın turuncu karamel olmuş. Bizim kuaförlerimiz her saça karamel yapmaya bayılıyor. :27:

Güvendiğin bir yere yaptır. Çünkü kuaföre giden istediği renkle çıkamıyor. Hele ki küllü renkleri herkes tutturamaz. Kuaförde o ışıklar altında güzel gözükür dışarıya çıkarsın turuncu karamel olmuş. Bizim kuaförlerimiz her saça karamel yapmaya bayılıyor. :27:

aynen ama burda da iyi kuafor yok off :S cıldırcam platin yap kurtul dio seytan :D :D

çağla şikei ya da ivana sert sac rengini istiyorum tam olarak hangi renk bunlar ve bu tonları kuafore nasıl anlatabilirm? burdaki kuaforler resmleri gorunce o ısıktan oyle cıkmstr aslnda oyle degil diyo :S

Bunların renklerini ben de beğeniyorum ama en son reklamlarda ivana sert'in saçı ne renk ben de çok beğendim. Bence de küllü renklerde her kuaföre güven olmuyor çünkü çok ucuz boya kullanıyorlar.
Majirel boyanın küllü tonları çok güzel öneririm ama A sınıfı boya olduğundan baya pahalı. 19 tl bir tüp boya.
ama kesinlikle verdiğine değer. dikkat etmen gereken sarı yerlerine değdirme yoksa yeşil olur.
majirel 9,1 ya da bir koyu tonu 8,1 öneririm.

Back