• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü Sarı Saç

kkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
985
7
158
Ankara
Kızlar benim saçlarım uzunca bir süredir siyahtı, yavaş yavaş dönmeye çalışıyorum. 1-2 ay önce saçlarımı oryelle açtım. Şu anda kızıl- kahve tonlarındalar. Tekrar açıp küllü sarıya boyamak istiyorum. Boya olarak da koleston perfectin 8/1 numarasını düşünüyorum. Extra küllü olarak geçiyor katoloğunda. Sizce bu renk uygun mu, yani açılmadan dolayı oluşan kızıllıkları kapatır mı? bir de hangi açıcıyı kullanmamı önerirsiniz ya da silici mi kullanayım?Son bir sorunum da şu açıcı diplere değdiğinde kendi saçım olan yerler çok fazla açılıyor ve bu da daha sonraki boyamada rengin dalgalı olmasına sebep oluyor, bunun önüne nasıl geçebilirim? ( dipleri sona bırakmayı denedim ama olmadı :( )

Kızlar benim saçlarım uzunca bir süredir siyahtı, yavaş yavaş dönmeye çalışıyorum. 1-2 ay önce saçlarımı oryelle açtım. Şu anda kızıl- kahve tonlarındalar. Tekrar açıp küllü sarıya boyamak istiyorum. Boya olarak da koleston perfectin 8/1 numarasını düşünüyorum. Extra küllü olarak geçiyor katoloğunda. Sizce bu renk uygun mu, yani açılmadan dolayı oluşan kızıllıkları kapatır mı? bir de hangi açıcıyı kullanmamı önerirsiniz ya da silici mi kullanayım?Son bir sorunum da şu açıcı diplere değdiğinde kendi saçım olan yerler çok fazla açılıyor ve bu da daha sonraki boyamada rengin dalgalı olmasına sebep oluyor, bunun önüne nasıl geçebilirim? ( dipleri sona bırakmayı denedim ama olmadı :( )
kızıllıkları turunculukları küllü renkler alıyor diyor uzmanlar ben pek başarılı olamadım bu konuda ama siz asıl boyayacağınız saç rengi tonunda küllüleri seçin sarı saç yapacaksanız orenklerin küllüleri herkes tercihine göre ve saçın açılma durumuna göre tercih ediyor istediğiniz renge yakınsa 8.1 güzel bir tercih ama küllü boyalarda yeşil yansımagibi sorun yaşanabiliyor onuda çok iyi ayarlamanız lazım miktar ve süre bakımından saçınızın bir tutamında test ederek boyamanızı tavsiye ederim o yeşillenmeden çok çeken biri olarak:50: açıcılardan tavsiye edeceğim bir şey yok hepsi yıpratıyor sonuçta ama formlarda okuduğuma göre siliciler daha iyi diyolar kendi saçlarınızın diplerin daha çok açıldığını söylüyorsunuz onları boyaylada açabilirsiniz sonra oraya açıcı kullanmasanızda olur ama asıl boyayacağınız renge göre kendi saçınız çok koyu renkse ve açıcı kullanacaksanızda oraya açıcıyı en son sürün yada orayı daha sonra düşük bir volüm ve açıcı olarak kullanın derim aman dikkat edin oralar taze çıkan boyasız saçlar olduğu için çabuk yanabilir süre çok önemli biliyorsunuz kolay gelsin:16:

cnm benim konum var ordan saçımın külü sarı haline bakabilirsinn ama hüsranla sonuçlanacak küllü sarı istegin:)benceee küllüler hiç bi işe yaramıyor onnun içinnnn kumral açık kumral sarı gibi düz renklere boya bende öyle yapcammm gibi görünüyor:)kahve köpüğünü düşünüyodum herkes yapma dedi ondanda vazgectim:)Sen bulursan güzel biy bende boyuyayımm:)

Back