Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya süper bir renk çıkmış ortayaMerhaba Hatun:) Yarım tüp 10.1 Palette, Yarım Tüp Majirel Cool Cover 8.1, 2 tatlı kaşığı da Palette 7.1 ekleyip %6'lık oksidan kullanırsan çok güzel bir kumral elde edebilirsin. Ben platin sarısı üstüne + %9 oksidan kullandım bu şekilde oldu renk. Lakin oranı dediğim gibi yaparsan biraz daha koyu olacaktır. Üzerine 3 günde 1 mor şampuan uygulamayı ihmal etme. :)
Deneyeceğim inşallahMerhaba Hatun:) Yarım tüp 10.1 Palette, Yarım Tüp Majirel Cool Cover 8.1, 2 tatlı kaşığı da Palette 7.1 ekleyip %6'lık oksidan kullanırsan çok güzel bir kumral elde edebilirsin. Ben platin sarısı üstüne + %9 oksidan kullandım bu şekilde oldu renk. Lakin oranı dediğim gibi yaparsan biraz daha koyu olacaktır. Üzerine 3 günde 1 mor şampuan uygulamayı ihmal etme. :)
Merhaba tam bu rengi istiyorum ama kuaforler yapamiyor. Ben de sinirlenip kendim boyadim cok koyu oldu mesaj atsam size yardimci olabilir misiniz?Merhaba Hatun:) Yarım tüp 10.1 Palette, Yarım Tüp Majirel Cool Cover 8.1, 2 tatlı kaşığı da Palette 7.1 ekleyip %6'lık oksidan kullanırsan çok güzel bir kumral elde edebilirsin. Ben platin sarısı üstüne + %9 oksidan kullandım bu şekilde oldu renk. Lakin oranı dediğim gibi yaparsan biraz daha koyu olacaktır. Üzerine 3 günde 1 mor şampuan uygulamayı ihmal etme. :)
Selam bende tecrübesizim saç uçlarım aynen böyle bugün palette 10.1 ve 10.2 karıştırıp boyuyim yordum çok karışık geldi sizin boya tarifi ama çok güzel olmuşMerhaba Hatun:) Yarım tüp 10.1 Palette, Yarım Tüp Majirel Cool Cover 8.1, 2 tatlı kaşığı da Palette 7.1 ekleyip %6'lık oksidan kullanırsan çok güzel bir kumral elde edebilirsin. Ben platin sarısı üstüne + %9 oksidan kullandım bu şekilde oldu renk. Lakin oranı dediğim gibi yaparsan biraz daha koyu olacaktır. Üzerine 3 günde 1 mor şampuan uygulamayı ihmal etme. :)
Cok guzel olmus gercekten deama taban renginiz baya baya acikti di mi?koyu saca direkt bu sekilde tutmaz sanirimMerhaba Hatun:) Yarım tüp 10.1 Palette, Yarım Tüp Majirel Cool Cover 8.1, 2 tatlı kaşığı da Palette 7.1 ekleyip %6'lık oksidan kullanırsan çok güzel bir kumral elde edebilirsin. Ben platin sarısı üstüne + %9 oksidan kullandım bu şekilde oldu renk. Lakin oranı dediğim gibi yaparsan biraz daha koyu olacaktır. Üzerine 3 günde 1 mor şampuan uygulamayı ihmal etme. :)
Dün açtım diplerimi pallette delux açıcıyla ama az turuncu oldum üstüne palette 10.2 boyadım tutmadı boya uçlarım zaten platin boya araştorıyorum cilamı yapsam yoksa koleston 12.0 mı boyayayım okuduklarımdan bu bilgilere ulaştımSelam bende tecrübesizim saç uçlarım aynen böyle bugün palette 10.1 ve 10.2 karıştırıp boyuyim yordum çok karışık geldi sizin boya tarifi ama çok güzel olmuş