X xiola 's3L1m' Tek gerçeğim Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 19 0 16 İstanbul 21 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xiola #1 Kızlar benim saçım şuan açık küllü kumral, boyalı yanı. üstüne küllü sarı yapmayı düşünüyorum nasıl olur sizce zemini baya açık, tutar mı?
Kızlar benim saçım şuan açık küllü kumral, boyalı yanı. üstüne küllü sarı yapmayı düşünüyorum nasıl olur sizce zemini baya açık, tutar mı?
ipeksin 1 umuttur yaşamak... Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 544 0 96 İstanbul 22 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xiola #2 xiola .!.: Kızlar benim saçım şuan açık küllü kumral, boyalı yanı. üstüne küllü sarı yapmayı düşünüyorum nasıl olur sizce zemini baya açık, tutar mı? Genişletmek için tıkla... canım küllü sarı, küllü kumral kadar güzel durmaz. daha yeşilimsi olur. saçlar açıldıkça yıpranıyor, o yüzden iyi düşün derim
xiola .!.: Kızlar benim saçım şuan açık küllü kumral, boyalı yanı. üstüne küllü sarı yapmayı düşünüyorum nasıl olur sizce zemini baya açık, tutar mı? Genişletmek için tıkla... canım küllü sarı, küllü kumral kadar güzel durmaz. daha yeşilimsi olur. saçlar açıldıkça yıpranıyor, o yüzden iyi düşün derim
X xiola 's3L1m' Tek gerçeğim Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 19 0 16 İstanbul 22 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xiola #3 Ama tam sarıya dönmek istiyorum ben napıcaaaaağm