• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü sarı hakkında bilgisi olanlar bakarmı?

Arimayaspeedy

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
328
4
296
Isparta
mrb kızlar ben saclarımda küllü bir renk istiyorum 1.2 resimdeki gibi ama 3. resımdekı gibi oluyor her boyayısımda altın ve kahve köpüğünü karıstırarak kullanıyorum sizce 1-2 ye benzer tonları yakalamam için ne renge boyamalıyım?

Uploaded with ImageShack.us

cnm bence hiç birşeyi karıştırmadan direk palette çok açık küllü sarı var onunla boya çok ama çok güzel bir renk oluyor tavsiye ederim şiddetle. ben 5 aydır böle boyuyorummm

$banu ada.jpg bak canım anlayabilecegin bir bu resim vardı bu 3. boyayı yaptıgım zamandı.

önce aldığın boyadaki kutunun arkasına bakmalısın orada saç rengin nasıl boyarsan nasıl olur diye seçenekler var eğer senin saç rengin o resimlerden koyu ise seçtiğin boya kutusunun bir açık tonunu açık ise bir bir koyu tonunu seçmelisin direkt kutunun ön yüzündeki resime bakıp bunu yaptıysan herkesin saç tonu farklı olduğu için doğrtu renk elde edemezsin

veya eğer saç rengin koyu tonlarda ise bu renk kumral ile küllü sarıyı karışrırrakta elde edebilirsin ama sarı tonu çok fazla katmamam gerek

Son düzenleme:
Back