Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü saç sorunu (fotografli)

Kendin boyayacaksan küllü devam edeceksin.9.1 mi boyuyorsun mesela, 9.11 deneyebilirsin.Majiblond gibi profesyonel boyalara yönelebilirsin.Ya da işinin ehli bir kuaföre teslim edebilirsin kendini.

Kendin boyayacaksan küllü devam edeceksin.9.1 mi boyuyorsun mesela, 9.11 deneyebilirsin.Majiblond gibi profesyonel boyalara yönelebilirsin.Ya da işinin ehli bir kuaföre teslim edebilirsin kendini.
8.1, 9.1, 10.1 gittim geldim hep canim simdi madem acik ve turuncu oldu 7.1 falan yapiyim diyorum kapanir mi turuculuklar sence

Benim saçımda turuncu sarı akşam flöresan ışıkta küllü açık kumral oluyor biran önce pilatin yapmak istiyorum banada küllü sarı önerildi ama bir kerede olmazmış sürekli küllü boyalar kullanmalıymışım.

Turunculuk gitsin de koyulamasina bile raziyim:/ ombre boyasi kullanirsam kapanir mi peki
Ombre boyası dediğiniz şey, bildiğiniz açıcıdır.Tek fark yanındaki uygulama fırçası.ve evet, saçınızdaki turuncu yansıma açarak da yokedilebilir.

Küllü kumrallar önermem, sarılarınız grileşebilir, yeşerebilir.

9.11 boyarım ben olsam.

Son düzenleme:
Ombre boyası dediğiniz şey, bildiğiniz açıcıdır.Tek fark yanındaki uygulama fırçası.ve evet, saçınızdaki turuncu yansıma açarak da yokedilebilir.

Küllü kumrallar önermem, sarılarınız grileşebilir, yeşerebilir.

9.11 boyarım ben olsam.
Double kullu mu oluyo o:)))

image.jpg

Merhaba, kadınların depresif duyguları kabardiginda saçlarını yolma hali sanırım rengi ve modeli ile uğraşma durumu. Bende böyle bir durum kurbanı oldum. Saçlarım cok hoş bir kumral kendi rengi. Önceleri gölgeler yaptiriyordum. Hamilelik bebek Çocuk derken kuaför yolunu unuttum. Bende bir cesaret kendi kendime uygulamalar yapmaya başladım. Önce ombre seti aldım aralara renkler koydum. Fena olmadı bir kaç ay sonra sıkıldım ani bir karar kına yaptim içine ne yağ varsa koydum rengi açık olan yerler daha açık diğer yerleri daha koyu bakır gibi oldu. Sacim cok güzel beslendi bu islemde. Kina yapilan saça bir şey yapılmaz fikri ne inat bir süre sonra sacimi loreal açıcı ile açtım. Tabi portakal bir kafa dehşet içinde markete koşup kumral boya aldım onu yaptim başta fena değildi giderek renk açıldı ve turuncu hakim bir renk oldu ve ben hiç sevmedim. Biraz sabır gosterdim derken gecen salı loreal 7.1 aldim uzun araştırmalar sonucunda kullu renklerin turuncu kapatma özelliğini kesfettim. Fakat uygula süresini cok kisa tuttum. 10 dakika filan ilk başta çok vok iyi oldu inanilmaz psikolojik düzelme oldu. Gelinen son nokta ise şöyle; kullu renk var ama turunculukta alttan alttan siritiyor. Şimdi bir set daha 7.1 alip süreyi uzun tutmayı düşünüyorum. Ondan sonrada dokunmak yok. Kendi rengimin gelmesini sabirla beklicem. Aman siz siz olun sacinizla çok ugrasmayin daha beter bir psikolojiye burun burun gelmek içten değil.
Sevgiler

Merhaba, kadınların depresif duyguları kabardiginda saçlarını yolma hali sanırım rengi vedeli ile uğraşma durumu. Bende böyle bir durum kurbanı oldum. Saçlarım cok hoş bir kumral kendi rengi. Önceleri gölgeler yaptiriyordum. Hamilelik bebek Çocuk derken kuaför yolunu unuttum. Bende bir cesaret kendi kendime uygulamalar yapmaya başladım. Önce ombre seti aldım aralara renkler koydum. Fena olmadı bir kaç ay sonra sıkıldım ani bir karar kına yaptim içine ne yağ varsa koydum rengi açık olan yerler daha açık diğer yerleri daha koyu bakır gibi oldu. Sacim cok güzel beslendi bu islemde. Kina yapilan saça bir şey yapılmaz fikri ne inat bir süre sonra sacimi loreal açıcı ile açtım. Tabi portakal bir kafa dehşet içinde markete koşup kumral boya aldım onu yaptim başta fena değildi giderek renk açıldı ve turuncu hakim bir renk oldu ve ben hiç sevmedim. Biraz sabır gosterdim derken gecen salı loreal 7.1 aldim uzun araştırmalar sonucunda kullu renklerin turuncu kapatma özelliğini kesfettim. Fakat uygula süresini cok kisa tuttum. 10 dakika filan ilk başta çok vok iyi oldu inanilmaz psikolojik düzelme oldu. Gelinen son nokta ise şöyle; kullu renk var ama turunculukta alttan alttan siritiyor. Şimdi bir set daha 7.1 alip süreyi uzun tutmayı düşünüyorum. Ondan sonrada dokunmak yok. Kendi rengimin gelmesini sabirla beklicem. Aman siz siz olun sacinizla çok ugrasmayin daha beter bir psikolojiye burun burun gelmek içten değil.
Sevgiler
Cok tesekkur ederim dusundugun icin. Ne kadar yorucu bi donemmis ayni benimki gibi:) bende sonunda buldum istedifim rengi ama. Exicolorun 7.1ini aldim icine bieaz mavi boya sikarak boyamaya dipten basladim dipler istedigim kivama yaklasmaya baslayinca uclara dogru taradim. Bi 5-10 dk sonrada yikadim simdi saclarim turuncu parlamiyo:)

• Beğen
Reactions: Nil
Eski bir forum mesajında ( 2012) aşağıdaki formül var, bende henüz cesaret edemedim, konu sahibi gurgurdu, fotoğrafta da saçı çok güzeldi ama asıl rengi de sanırım orjinalde bu renge yakınmış.

Dolayısıyla önce bir tutamda denemeyi düşünüyorum.
Birde bende beyazda var, tam nasıl olur bilemiyorum...

Açık küllü kumral formül:
akos mavi, akos gümüş boya, koleston 12.1 ve akos 9.1, çam terebentin yağı, saç kremi
Hepsinden 1/ 4 tüp koy.
9 luk oksidan ayrıca
20-25 dakika beklet yıka.

Daha fazla detay bulabilirsin ararsan.

Ben de o turunculuktan bikmisken 2 sene ara verdikten sonra özel bi gün için beyazlarim gitsin diye boyatayim dedim.ilk kez kuafore boyattim garanti olsun, kendi saç rengim olan köyü küllü kumrala boyasin diye.kendi rengi olursa hiç değilse diplerinden uzadıkça göze batmaz gerekmedikce boyatmam dedim ama kuaför turunculuk iceren ne kadar dore kestane vs varsa karıştırıp yapmış.tek bir küllü renk de koymadan.bunu sacim yıkanıp da aynada görür görmez anladım.biz bu tecrübesiz halimize bu kadar sey biliyorken bunu meslek edinmiş biri nasıl bu kadar cahil olabilir anlamıyorum. Uğraş dur şimdi

Ben de o turunculuktan bikmisken 2 sene ara verdikten sonra özel bi gün için beyazlarim gitsin diye boyatayim dedim.ilk kez kuafore boyattim garanti olsun, kendi saç rengim olan köyü küllü kumrala boyasin diye.kendi rengi olursa hiç değilse diplerinden uzadıkça göze batmaz gerekmedikce boyatmam dedim ama kuaför turunculuk iceren ne kadar dore kestane vs varsa karıştırıp yapmış.tek bir küllü renk de koymadan.bunu sacim yıkanıp da aynada görür görmez anladım.biz bu tecrübesiz halimize bu kadar sey biliyorken bunu meslek edinmiş biri nasıl bu kadar cahil olabilir anlamıyorum. Uğraş dur şimdi
canım bi kaç yerde okudum, mor şampuan turunculuğu alıyomuş. normal şampuanınla saçını yıkadıktan sonra son yıkamayı o mor şampuanla yapıyosun. 10 yıkamada falan turunculuktan eser kalmamış bi çok kişide. schwarzkopf bc bonacure en iyi marka diyolar ama sen kullanacaksan yine de markaları bi araştır derim

canım bi kaç yerde okudum, mor şampuan turunculuğu alıyomuş. normal şampuanınla saçını yıkadıktan sonra son yıkamayı o mor şampuanla yapıyosun. 10 yıkamada falan turunculuktan eser kalmamış bi çok kişide. schwarzkopf bc bonacure en iyi marka diyolar ama sen kullanacaksan yine de markaları bi araştır derim
Aa doğru görmüştüm bi zamanlar o ürünü ama unutmuşum hiç aklıma gelmemişti iyi fikir teşekkür ederim:)

X