Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü saç renklerini deneyenler

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
kızlar aranızda küllü saç boyalarını deneyen oldu mu marka fln verirseniz sevinirim memnun kaldınız mı ?

3ü de birbirine yakın tonlar ama tabandaki renk ne boya var mı bunlar önemli yoksa çok zor renkler değil

Zemin rengine ve saçta boya olup olmadığına göre değişir
Küllü renkler boyanın içine mavi mix ton eklenerek elde ediliyor

küllü sarıda yeşillk olur o yüzdn cok dıkkatlı olunmalı bu rengı secerken kı hele bu foto modellerın resımlerındkı sac renklrını elde etmek cok cok zor olur...cunku ıcınde ısıltıdan tut hrsey var..dıkkatlı olmak lazım...ben boyattırdım bide kuafore ıgrenc olduuuuuu :S aman sakınn

Çok açık küllü kumral boyardım 4-5 yıl once ve çok memnundum...cok tatlı bi renkti,kendi saçlarım koyu kumral bu arada...SAnırım o zamanlar koleston kullanıyordum...

ben bi ara palettenin kullandım ama rengi matlaştırdı dedi ablam bnde bıraktım tunuk bişi olmuştu devam etmedim zemin rengimde bal civarıydı Eki Görüntüle 288301 bugüne kdr da hiç boyaları karıştırıp kullanmadım çok duydum forumdada var ama bn denemedim tek boya kullanırım o da Palette yada schwarzkopf markasına ait bşka ürün =))))

Son düzenleme:
bende lorealin ve kolestonun küllü sarılarını boyadım daha öncee mat yani işte mat bi sarı oluyo saççın o fotodakilerrrde küllü açık kumrallar he tabi ladynin dedigi gibi zemin rengine göre tutma derecesi değişirr

Ben 5 dakika önce denedim açıcıdan sonra açık küllü sarıyı resim koyarım

kızlar ya saçlarımın uçlarını açayım dedim gittim açıcı aldım palettenin bal gbi bi renkti saçlarım sarı olsun dedim gitti kızılımsı yansımalı yaptı saçımı yaa ben nasıl sarı yapabilirim uçları :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…