Saç Rengi ve Saç Boyama küllü renkler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar bilindiği üzere küllü renkler hoş durur ve bi o kadarda çabuk akar saçlarım siyahtan açıldığı için uçlarında hala kızıllık ve koyuluk var bi kuaför şimdi açarsak tekrar yanar belli süre bişi yapma ve küllü kestane boya o uçlarındakini akıtır dedi fikri olan varmı bu konuda uzman olan doğrumu acaba

Son düzenleyen: Moderatör:

bencede sakın şimdi rengini açtırmaya kalkma benim gibi kestirmek zorunda kalırsın tatlım
küllü renk kızıllığı alacağı için kuaförün öyle demiştir. Eğer uçlarındaki kızıllar gitsin istiyorsan küllü kestaneye boya da diyemem çünkü kestanede kendinden bir kızıllık vardır en iyisi küllü koyu kumrala boya bence :jeyyar:

....................................

canım kestane kumraldan daha koyu bir renktir. gamyoncuiremsu
ben koyu kestane yaptığımda herkes siyaha boyadığımı sanmıştı. sırnaşık şey
Kumral sarıya daha yakındır ve küllü kumral kızıllıklarını alır hihoyyyt
yada koyu küllü sarı var mesela markada önemli her markanın rengi aynı olmuyor hatta bazıları çok farkediyor. Sarı istiyorsan küllü bir sarı renge boyarsan (ama koyu olsun o açıldıkça zaten sararıyor) bence hem küllü renk kızıllarını alır hemde sarı renk olur istediğin gibi kaydirigubbakcemile5

benmmmm saçlarımmm daaa küllüü sarıı:)

küüllüüyee bayılıoorrmm.. eğerrr saçarlarnda kızıllık varsa küllü kumralaa boyaa:) ancakk boya o kızıllıkları bi seferde kaapamayaaa yetmeyebir. bu durumda saçını 15 gün sonra tekrar aynı renge boyarsan oturur. ben platine boyamıştm sora küllü sarıya çevirdm çok memnunumm:)

kızlar yaaaa
benim saçlarım kızıl,ama 2ay oldu boyayalı ve değiştirsemmi diyorum
pekte canlılığı kalmadı sacımın renk olarak suan.bunun üzerine küllü kumral boyasam nolur?karamel olurmu?karamel gibi bi renk istiyorum ben.turuncu olurmu acaba yaa

..............................

Arkadaşlar küllü kumral nasıl resim ekleyebilir misiniz acaba
rengini açmak istiyorumda dahamı kolay olur açmak için

işte cnmm böleee renklerr küllü kumrall. tabi tonuna göre fark olur.(açık küllü kumral,koyu küllü kumral...)

umarım yardımcı olabilmişimdir:teselli::1hug:

...........................

natural colors un koyu küllü kumral ını deneyen varmı,sonuç nasıl.bildiğim kadarıyla küllü renklerde kızıllık olmaz ama bu boyanın kutusundaki renk kızıl kumral gibi durmuş.kızıllık istemiyorum,daha önce deneyen varsa yazarsa sevinirim..

valla cnm ben onu denemedim ama şunu merak ediyorum deneyen varmı acaba diye.palette küllü kumral

Ya benım saÇımda kÜllÜ kumraldı hemde doĞal halı.ne gÜzel gÖlge varken saÇımda heves ettım boyadım aÇık kumrala oda turuncumsu oldu.sonrada kapatsın dıe koyu kÜllÜ kumrala boyadım.ılk basta kapadı ama hemen gene cıktı kızllar yaa.Şımdı beklıormkı uzasınlar bıraz eskı gÖlgel ı halımı ıstıyormmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kullanıpta memnun kaldığınız bi küllü kumral boya varmı acep,şöyle sıfır kızıllık bırakan cinsinden..

arkadaslar bnm sacm kızıldı ve kzıllklar aktı ama parlıyo kızıl veya turuncu.karamel istiorm bu kulluler kapatıomu gerçekten?

koleston küllü renklerde başarılı
bende açık küllü kumral ile boyuyorum aynı boya ile uzun süre boyandığında renk tutuyor zamanla güzelleşiyor tavsiye ederim

koleston u sevemedm ben.renkleri tutmuyor

uyguladığınız renk ilk boyamada koyu çıkabilir zamanla yıkandıkça renk oturur
tabi birde saç rengi koyu ise farklı sonuçlar çıkması yani tutmaması kızıllıklar olması gibi sorunlarda olabiliryerimseniben

Merhaba, benim de saçlarımda platin röfleler var.Küllü sarıyı ben de düşünüyorum, acaba bana yardımcı olabilir misiniz?Resminiz varsa koyabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…