Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü renk meraklıları!!giren içeri;)

tburcu

Gınaa Gelebiliteli..
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
1.880
14
68
Antalya
kızlaaar:124:..küllü kumrala küllü sarıya takmış durumda olan hatunlar..veyaaa..küllü bi renge boyayıp turunculaşan saçlara ne yapıcam diyenler..bekliyorum siizi...avatardaki resim şahsen benim..bi çok msj geliyo bana nedir bu renk?nasıl elde ettin?nettin?noldu?diye diye..:1:merak edenler küllü takıntıLIlar gelin bacılar:4::10::13:

Doğuştan açık küllü sarı saçıma röfle de bir yakıştı ki sorma gitsiinn... :21:
Küllü sarı meraklıları arasına gel, saçı bozdum röfle attırdım de, buradaki küllü aşıkları da seni paralasın, kaç Myosotis.. :1::1:

Şaka bir yana, severim bende çok..
Herkes ton sorardı, hala soruyor, civciv sarıları arasından birkaç tel yakalayıp aay bu ton ne diyorlar, doğal diyorum inanmıyorlar bir de. :1:

e ne güzel işte canım şimdilerin modası olan renge doğuştan sahipsin daha ne:34:

konu sahibi arkadaşım, sen yaptığım işlemleri, aşamaları açıkla, merak edenler okusun..

konu sahibi arkadaşım, sen yaptığım işlemleri, aşamaları açıkla, merak edenler okusun..

ben yaptığım işlemleri vs yazmayı düşündüm elbet..fakat..resime bakıpta benimkine yakın bi renk isteyen olursa beğenirse isterse falan yazar bende yazanlara cevaben daha yakından ilgilenebilirim diyerekten yazmamıştım canlar:34:

Kullu deyince akan sular durur sekerim ama gel gor ki kizilliklar bi dert, renk farkliliklari ayri bi dert :14: dayanamadim atlayip geldim :52:

Kötü demedim ki. :))

bende bişey demedim ztn canımcım..şanslı olduğunu vurguladım :34: eminimki güzel olmuştur saçların:34:

Kullu deyince akan sular durur sekerim ama gel gor ki kizilliklar bi dert, renk farkliliklari ayri bi dert :14: dayanamadim atlayip geldim :52:

atla bacım atla:1: bende küllü rengi elde etmek için çaba sarfettim..avatarımdaki renk tamamen küllü..ama şuan saçlarımı dinlendirmeye aldım..bakım yapıcam..bi süre sonra havalarda düzeldikçe dahada açıcam..
senin zemin ne renk şuan..ne alemdesin?

kızlaaar:124:..küllü kumrala küllü sarıya takmış durumda olan hatunlar..veyaaa..küllü bi renge boyayıp turunculaşan saçlara ne yapıcam diyenler..bekliyorum siizi...avatardaki resim şahsen benim..bi çok msj geliyo bana nedir bu renk?nasıl elde ettin?nettin?noldu?diye diye..:1:merak edenler küllü takıntıLIlar gelin bacılar:4::10::13:

canım şu konuda müzdaribim:) bilgilerini paylaşırmısın benimle bende küllü kumral istiyorum :( buradan bakarmısın

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...a-calistim-koyu-bakir-bisey-oldu-yardimm.html

atla bacım atla:1: bende küllü rengi elde etmek için çaba sarfettim..avatarımdaki renk tamamen küllü..ama şuan saçlarımı dinlendirmeye aldım..bakım yapıcam..bi süre sonra havalarda düzeldikçe dahada açıcam..
senin zemin ne renk şuan..ne alemdesin?

Ayy sac sac degil sanirsin ki gokkusagi:9: dipler 4-5 parmak kumral, ortalar adini bile koyamayacagim tuhaf bi renk, altlar koyu kumralimsi :120: cildirmamak elde degil :41:

canm benm senin saçların çok sönmüşe benziyor..bence sen boyadan önce saçını bi dinlendir..bakım yap..bence..ama yok illa ki boyıcam diyosan yinede yardımcı olmaya çalışırım:34:

ya ben kızıllığı bakırlığı hiç ama hiç sevmiyorum saçlarımda boyamayı düşünüyorum aslında ama tekrar mı açma işlemi yapmalıyım küllü kumral için ?

Ayy sac sac degil sanirsin ki gokkusagi:9: dipler 4-5 parmak kumral, ortalar adini bile koyamayacagim tuhaf bi renk, altlar koyu kumralimsi :120: cildirmamak elde degil :41:

canm foto koyman mümkün mü??bahsettiğin gibi saçların gökkuşağı gibi:1:
net renk elde etmek için cila yöntemini denemedin mi cnm?

ya ben kızıllığı bakırlığı hiç ama hiç sevmiyorum saçlarımda boyamayı düşünüyorum aslında ama tekrar mı açma işlemi yapmalıyım küllü kumral için ?

kesinlikle açma işlemi yapma canm..ztn üst üste 3kere açıcı uygulayıp yıpratmışsın saçı..üstüne açıcı ve tekrar boya uygulamışsın..:26:
saçların şuanda ne renk?aralardaki kızıllık bakırlıklar dışında?

kesinlikle açma işlemi yapma canm..ztn üst üste 3kere açıcı uygulayıp yıpratmışsın saçı..üstüne açıcı ve tekrar boya uygulamışsın..:26:
saçların şuanda ne renk?aralardaki kızıllık bakırlıklar dışında?

koyu kahve gibi ama oda güneşte koyu bakır oluyor canım.

koyu kahve gibi ama oda güneşte koyu bakır oluyor canım.

aralardaki kızıllıklardan kurtulmanın yolu ciladır canım..ama gördüğüm kadarıyla senin saçın tamamen koyu bakır renginde..yada khverengi..koyu sonuçta..sen o kadar açıcı kullandığın halde nasıl bu halde hala saçların?üstüne uyguladğın renkler yine kahvemiydi?eğer öyleyse o renkler kusar..

aralardaki kızıllıklardan kurtulmanın yolu ciladır canım..ama gördüğüm kadarıyla senin saçın tamamen koyu bakır renginde..yada khverengi..koyu sonuçta..sen o kadar açıcı kullandığın halde nasıl bu halde hala saçların?üstüne uyguladğın renkler yine kahvemiydi?eğer öyleyse o renkler kusar..

açtığım konuda da yazdığım gibi canım 7,1 küllü kumral kolestonla 5.0 açık kahveyi kahveyi karıştrdım ama açtığım saçlarımda hiç bir fark olmadı boyadan sonra. kusturma işlemini nasıl yapabilirim?

$070320133363.jpg saç rengim bu senin rengine nasıl ulaşabilirim hangi marka ve numaralarla? yardımcı olursan çok sevinicem.

canm foto koyman mümkün mü??bahsettiğin gibi saçların gökkuşağı gibi:1:
net renk elde etmek için cila yöntemini denemedin mi cnm?

Su an mumkun degil ama en gec yarin yukleyebilirim canim ya. Cila yontemini duydum bir kac yerde ama hakkinda hicbir fikrim yok acikcasi :/ kuafore gidip boyatmasi da cok tuzlu olacak

slm benim saçlarımda platin röfle vardı. kumral 7-0 boyadım tam istediğim gibi olmadı :S küllü boyayamadım yeşermesin diye:S iki kez 7-0 boyadım artık küllü boyasam yeşerir mi? siz hangi renkten küllü tonlara geçtiniz anlatır mısınız? iyi günler.

Back