Küllü Kumrallı Hanimlar Bir Cvp Ltf.

Psychopaths

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
5.728
10.315
198
Sacini kullu kumrala boyuyan hanimlar bana bir yardim edin.

Ben gecen gun sacimi actim ve loreal kullu kumralla boyadim. Boyamaz olaydim. Kullu kumralla alakasi yok. Ustune sacimda ki renk doreye dönuk. Ve en sevmedigim sey.

Kizlar ben nasil kullu kumral yapicam. Cok koyu renk olmadan.

Nette arandim. Bu seferde loreal majirel kullu kumral diye birsey gordum. Boyasam mi bilemedim.

Siz neyle boyuyorsunuz bir soyleyin. Yıldım resmen sacimdaki renkten.

Oglen carsiya cikicam acil yazarsaniz sevinirim.

Konum tasinmasin ltf.

Sacların gercekte ne renk koyu mu ?

Küllü Kumral zaten tutması imkansız bir renk

Loreal i o kadar severim diğer ürünlerini ama saç boyasını aldım, dökme yaptı, renk sürekli aktı hala akıyor her banyoda. Sevmedimz iyi değil. Üstelik değerlerinden pahalıydı.

Küllü kumralı tutturmak çok zor. Yine olmaz ve saçın yanabilir iyice. Garanti olsun kuaföre git bence.

Dorelik varsa silver şampuan kullan küllü olsun.Hem de yıpratmamış olursun saçı

Kuaföre gittim ben saçımı kendi rengine boyatmaya

(Önceden başka boya vardı ve akmıştı)
Saçım 5.12 küllü kumral imiş

İnoa isimli bir boya ile boyamıştı saçım hiç yıpranmamıştı

Loreal inoa internette de satılıyor

Cila yapın yada mor şampuan kullanın. Benim kendi rengim kullu kumral ama uzun süre kızıla boyadım sonuç olarak dediğiniz dore bakır tonu renk oluştu. Kendi diplerim çıkana kadar bioplasın sahra kumralına boyadım. 7.1 daha sonra kumral kendi rengime dönünce açtım kendim. Ombre şeklinde dediğiniz dorelik oluştu. Bunu yok etmek için istediğin tona göre cila yapabilirsin. Ben igoranın 112 gümüş sarısını kullandım. Numarası yalnış olabilir. Siz direk gümüş boya yada mavi mor şampuanla yapabilirsiniz. Mavi mor boya ilede cila yapabilirsiniz ama koyulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…