- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
- Konu Sahibi Psychopaths
-
Yok zaten once actim sacimi. Sorun şu ki lorealin kullu kumrali, kullu kumral degil. Tuhaf bir renk. Doreye caliyor.Sacların gercekte ne renk koyu mu ?
Küllü Kumral zaten tutması imkansız bir renk
Kutuların Üzerindeki renkler hep öyle yanıltıyorYok zaten once actim sacimi. Sorun şu ki lorealin kullu kumrali, kullu kumral degil. Tuhaf bir renk. Doreye caliyor.
Aslinda dogru. Ben bu sehre yeni geldim. Yeni bir kuafore de guvenemiyorum. Iki kez roflede sacimi yakmislardi.kuaföre gitsen. o kutuların üstündeki rengin tuttuğunu görmedim ben şimdiye kadar.
Foto atmayi bilmiyorum ki. Soyle soyleyeyim acik bir renk. Doremsilik ve sanki hafif kizillik var. Ayy cok kotu ya.Ne renk şuan görebilir miyim
Renge göre tarif vericem de o yüzden sordum :)Foto atmayi bilmiyorum ki. Soyle soyleyeyim acik bir renk. Doremsilik ve sanki hafif kizillik var. Ayy cok kotu ya.
Tatlim şuan sacim acik bir renk. Ne koysam tutar o durum yani. Bana gercekten koydugum zaman o renk olacak bir boya lazim. Zaten sacim yiprandi. Yoksa rofle yaptiracaktim.Renge göre tarif vericem de o yüzden sordum :)
Geldimi resim. Zaten goruceksin yiprandi birde ;(Ne renk şuan görebilir miyim
Acma islemi yaptirmak istemiyorum yakin zamanda yaptim. Cok fena yiprandi ;(Kuafore gidin sacinizi acsin kullu bir renge boyasin
Sacini kullu kumrala boyuyan hanimlar bana bir yardim edin.
Ben gecen gun sacimi actim ve loreal kullu kumralla boyadim. Boyamaz olaydim. Kullu kumralla alakasi yok. Ustune sacimda ki renk doreye dönuk. Ve en sevmedigim sey.
Kizlar ben nasil kullu kumral yapicam. Cok koyu renk olmadan.
Nette arandim. Bu seferde loreal majirel kullu kumral diye birsey gordum. Boyasam mi bilemedim.
Siz neyle boyuyorsunuz bir soyleyin. Yıldım resmen sacimdaki renkten.
Oglen carsiya cikicam acil yazarsaniz sevinirim.
Konum tasinmasin ltf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?