• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumralla sarı ve turuncu renkten kurtulabilirmiyim?yardım lütfenn..

akasya_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
116
2
68
Kocaeli
2 gün önce saçımı boyattım.dipleri çok kötü oldu.sanki kına yakılmış gibi üstüne birde sarı balyaj attırmıştım kınalı gibi duran renk turuncu oldu.yani şu an saçımın dipleri kınalı karamel turuncu sarı karışımı altları kahverengi ve sarı balyajlar var.küllü renkler hoşuma gidiyor zaten doğal saç rengimde kestane rengi ve önlerde hafif küllülük vardı.koleston küllü tonları sarı saçı yeşile çeviriyormuş burdaki arkadaşların yorumlarından okuduğum kadarıyla.sarı balyajların yeşil olmaması için loreal in küllü kumralıyla bal köpüğü veya açık kumralı karıştırıp boyasam bu saçın üzerinde nasıl bir renk elde ederim.fikirlerinize ihtiyacım var.yardım edin lütfen.

Yeşillik istemiyorsan küllü kumralla doğal tonlardan birini eşit miktarda karıştır. Mesela 7.1e mi boyayacaksın; bir kutu 7.1 ile bir kutu 7.0yi karıştır. Bu şekilde hem renk daha doğal oluyor hem de yeşillenme olmuyor. İlk boyamada turunculuklar kapanmayabilir, ikinci veya üçüncü boyamada kapanacaktır.
Marka olarak Exicolor'u öneririm. Fiyatı uygun ama kaliteli bir boya.

bugün boyalara bakarken lorealin viyana kumralı dikkatimi çekti.çok hoş bir renge benziyor.küllü kumralla bu rengi karıştırsammı acaba?benim saçımda nasıl durur?

Back