• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumral

varsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
195
34
98
35
Kızlar merhaba,
Şu zamana kadar yazılmış tüm küllü kumral yazılarını okudum sanıyorum. Çoğunu da uyguladım. Mor (silver) şampuan kullanıyorum. Sonu 1le biten boyalarla 0lari karışırdım. Neler neler yaptım. Bazen 2 haftalığına tutturup sonra yine başa dönüyorum. Şu an saçlarım bu renkte. 7.1 loreal preference aldım. Tekrar boyayıp küllü rengi yakalamaya ççalışmaya devam edeceğim. Fikri olan?

Eklentiler

• P_20170717_142624_BF_1.jpg
    P_20170717_142624_BF_1.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 199
bir fikrim yok ama takipteyim.benim de saçımın dibi 7.1 ama aktı haliyle..uçlarda krepe balyaj var onlara da 6.1 ile cila yapılmıştı.şimdi beyazlarım çıktı.bende ne yapsam bilmiyorum.kendim tümden 7.1 ile mi boyasam ama balyajlar nasıl olur bilmiyorum

bir fikrim yok ama takipteyim.benim de saçımın dibi 7.1 ama aktı haliyle..uçlarda krepe balyaj var onlara da 6.1 ile cila yapılmıştı.şimdi beyazlarım çıktı.bende ne yapsam bilmiyorum.kendim tümden 7.1 ile mi boyasam ama balyajlar nasıl olur bilmiyorum

Balyajli kisimlar zor olur dipleri boyayabilirsim ya da balyajlarin azicik dip kismina yakinini feda edip dip boyayi uzun tutabilirsin bence.

canım 7.1 kesinlikle küllü tutmuyor, bu saçını da 7.1 ile boyarsan sadece diplerinde turunculuk kaçınılmaz, benim tavsiyem 5,1-4,1 gibi moyu renk bir küllü boya ile saç diplerini 4-5 cm boyarken geri kalan kısmını da orayel ile açman ve daha sonra yoğunluk uçlara olacak şekilde 10,1-11,1 gibi açık küllü bir renge boyaman, sonrası ise gelsin cila ve mor şampuan...kesinlikle saçların yıpranmayacak keçe gibi olmayacak ve dipleri koyu uçları gri olacak....:) ben şimdi uçları 10,1 boya ile boyadığım saçlarımı mor şampuanla yıkadım ve uçları tammm griii sadece diplerimi 7,1 yapmıştım ama açık kaldı 4,1 ve 11,1 boya alıp söylediğim işlemi yapacağım sırasıyla en kısa zamanda resim paylaşırım.....

Back