consent eşime aşığım Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 355 0 26 Niğde 5 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi consent #1 saçımın doğal rengi kumral üstünde balyaj var biraz önce marketten küllü kumral ile açık küllü kumral aldım karıştırsam nasıl bir sonuç olur sizce
saçımın doğal rengi kumral üstünde balyaj var biraz önce marketten küllü kumral ile açık küllü kumral aldım karıştırsam nasıl bir sonuç olur sizce
TatLiGaci Heidi ve kankileri Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 14.249 94 413 5 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi consent #2 yine küllü kumral çıkar ortaya...
consent eşime aşığım Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 355 0 26 Niğde 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi consent #3 teşekkürler:) başka fikri olan yok mu
S sorunlukadin Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2012 27 0 16 İstanbul 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi consent #4 consent .!.: saçımın doğal rengi kumral üstünde balyaj var biraz önce marketten küllü kumral ile açık küllü kumral aldım karıştırsam nasıl bir sonuç olur sizce Genişletmek için tıkla... bence de küllü kumral olur
consent .!.: saçımın doğal rengi kumral üstünde balyaj var biraz önce marketten küllü kumral ile açık küllü kumral aldım karıştırsam nasıl bir sonuç olur sizce Genişletmek için tıkla... bence de küllü kumral olur
consent eşime aşığım Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 355 0 26 Niğde 7 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi consent #5 yaptip dediğiniz gibi küllü kumral oldu ama biraz daha koyu gibi şimdi açık küllü kumral boyasam daha güzel olurum mu acaba bazı siteler de yeşile döne bilir diyolar
yaptip dediğiniz gibi küllü kumral oldu ama biraz daha koyu gibi şimdi açık küllü kumral boyasam daha güzel olurum mu acaba bazı siteler de yeşile döne bilir diyolar