cnm, bi açtırcam bi kapatıcam diye saçlarını iyice yıpratma bence, kahve tonlarında bi renge boyat, zaten zamanla akıcak ve kumrala dönecektir, hemde saçın yıpranmamış olacak. uzadıkça kötü olan kısımlarını da kestirirsin zamanla.
sen tan olarak ne renk istiyorsun ki canım?küllü açık sarı sürersen saçını 1 ton kadar açar
büyük ihtimal açık kumral yapar.benim kestane boyalı saçımı 2 ton açmıştı küllü açık sarı.saçının direk küllü açık sarı olması için ya tekrardan açıcı kullan ya da birkaç kere küllü açık sarıya boyarsan da kademe kademe saçını küllü açık sarıya çevirebilirsin.ama şuan saçını yeni boyamış olduğun için altları da açıcılı olduğu için 1-2 hafta beklemeni tavsiye ederim kumral boyanın iyice akması için.yıkadıkça kendiliğinden biraz biraz açılacak zaten ondan sonra açman daha kolay olur.
küllü boyalar genelde çabuk akıyo bende açılmalar oldu biraz sık yıkasanız açılır gibi geliyor benim bildiğim koyu renge yapılan açık renk boya biraz daha koyu oluyor genede farklı bişey bulursam sizede yazarım bazı arkadaşlarda sık sık beyaz sabunla yıkayıp bir iki ton açtıklarını yazmışlar bir araştırın isterseniz..iyi akşamlar
benim saçta koyu kestane boya vardı ama görseniz bildiğiniz siyah gibi neyse önce kuaföre açtırdım güzel bir karemel yaptı ama ben pek sevmedim gerçi ona kumral istiyorum dedim oda bu daha iyi olur dedi malum siyah saç açılınca kızıllıklar sarılıklar çok oluyo onları daha güzel kapatırım diye öyle yaptı 15 gün sonra bir daha gel tam olacak renk dedi ama ben baktım saç açılıyor hazır boya azalmışken bir daha boyatmayım dedim ve burdan forumlardan yararlanarak küllü kumrala boyattım şimdilik fena değil ama birkaç kez daha boyamam gerek sonrada kendim balyaj yapıcam önlere bakalım... seviyorum saçla uğraşmayı saçta fena değil yapısı dayanıyo bana
çok sevindimmmmm...umarım herşey gönlünce olurr sevgilercanım ben şimdi tekrar beyaz sabunla yıkadım saçlarımı resmen açık küllü kumral oldu yaabu 3.yıkamam ve resmen 3 ton açıldı saçım her yı kadağımda 1 ton açılıo böy le giderse boyamama gerek bile kalmıcak canım
benimde siyah gibiydi açıldı saçım ve malesef bakır turuncu kızıl var saçımda küllü kumrala boyadım ilk boyamamda bile baya o kızıllıkları aldı şu an için memnunum saç rengini görseydik ona göre daha iyi yardımcı olabilirdik ama bildiğim kadarıyla kahvelerin içindede o kızıllıklarvar bazı kahvelerde boyayınca saçı nerdeyse siyaha yakın yapıyor çok iyi araştırın ama açık küllü bir kumral daha az riskli olur çünkü bazılarıda çok koyu oluyor boyayınca kutuların üzerinde durduğu gibi olmuyor bazı boyalar ben öncelikle bir tutam saçımda deneme boya yaptım öyle karar verdimbendede siyahtan döndüğüm için bakırlıklar var ara ara
küllü renkler kapatıyomu tamamen her yeri aynı olsun istiyorum
sıcak çikolata çok istiyorum ama renk farkı olur mu gene bilemedim
mezuniyetim geliyo benimde bişeyler yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?