- 30 Ocak 2019
- 304
- 76
- 98
- Konu Sahibi GozusHikoHelvaci
-
Bu renk gri istiyorsanız yardımcı renk olan yalnızca gri yada gümüş gri almanız gerekiyor onuda kuaför malzemesi satan yerlerden bulabilirsin olmadı netten sipariş verirsinizSuanki sac rengim 8.1 uçlarda turunculasma mevcut. Fakat gri küllü tonlarda istiyorum. Igora turuncu azaltıcı boya aldım ama hangi rengi kullanımaliyim gorseldeki tonlarda istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba? Hangi sac boyası tonlarını kullanmalıyım?
Gümüş gri ile 6.1 küllü kumral alın küllü kumralın yarım dan biraz az olacak şekilde sıkın gümüş griden de az sıkıp karıştırın çay kaşığını dolduracak kadar 1 fincan ılık su saç kremi ve 6.1 oksidanini ekleyin iyice karıştırın saçınıza uygulayın 20 dk sonra yıkayınKuaför malzemeleri satan ankarada çok yer var ama gümüş gri çok açık kalır diye korkuyorum..
Aksine mor sampuan benim saclarimi kurutuyor vd serumlar kopukler beni perişan ediyor. Ertesi gün hic banyo yapmamış gibi kafam yağ icinde kalıyor. Ve ilk yikamada akıyor.Bende aynı turunculaşma sorununu yaşıyorumMor şampuan vs. de iyi gelmiyor
Bunu deneyeceğim. Oksidan olarak sanırım 20liklerden kullanıyorum.Gümüş gri ile 6.1 küllü kumral alın küllü kumralın yarım dan biraz az olacak şekilde sıkın gümüş griden de az sıkıp karıştırın çay kaşığını dolduracak kadar 1 fincan ılık su saç kremi ve 6.1 oksidanini ekleyin iyice karıştırın saçınıza uygulayın 20 dk sonra yıkayın
Birde canım önerebileceğin bir boya markası var mi? Genelde igora kullanıyorum ama malum fiyatlari 40 tlden aşağı değil 2 kutu alsan 100 tlddn aşağı cikamiyorsun.Gümüş gri ile 6.1 küllü kumral alın küllü kumralın yarım dan biraz az olacak şekilde sıkın gümüş griden de az sıkıp karıştırın çay kaşığını dolduracak kadar 1 fincan ılık su saç kremi ve 6.1 oksidanini ekleyin iyice karıştırın saçınıza uygulayın 20 dk sonra yıkayın
Bulunduğunuz yerde kuaför malzemesi satan yer varsa oraya bi bakın uygun fiyata istediğiniz boyayı alabilirsiniz kolleston yada palette de alabilirsinizBirde canım önerebileceğin bir boya markası var mi? Genelde igora kullanıyorum ama malum fiyatlari 40 tlden aşağı değil 2 kutu alsan 100 tlddn aşağı cikamiyorsun.Pandemi beni saclarima sardirdi.
EvetBunu deneyeceğim. Oksidan olarak sanırım 20liklerden kullanıyorum.
1 fincan ılık su sac kremi demişsin bebeğim bir fincan ılık su ile 1 fincan sac kremini ayri ayrı mi koyacağım..Gümüş gri ile 6.1 küllü kumral alın küllü kumralın yarım dan biraz az olacak şekilde sıkın gümüş griden de az sıkıp karıştırın çay kaşığını dolduracak kadar 1 fincan ılık su saç kremi ve 6.1 oksidanini ekleyin iyice karıştırın saçınıza uygulayın 20 dk sonra yıkayın
Evet ikisinden de birer fincan canım1 fincan ılık su sac kremi demişsin bebeğim bir fincan ılık su ile 1 fincan sac kremini ayri ayrı mi koyacağım..
Anladım teşekkürler canımEvet ikisinden de birer fincan canım
Bende en yakin rengi tutturmak istiyorum şuan 8.1 sac rengim küllü açık kumral ama 7.1e dönmek istiyorum yesillik ve turunculuk olmadanBu rengi evde tutturmanız imkansız hatta tutturan kuaför bulmanızda şansınız açık olsun. Ben cool cover 7.1 kullanıyorum küllü renk icin ona bir şeyler bir pit mavi boya ekliyorum ama külli kumral oluyor böyle grisimsi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?