• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü Kumral Sac icin Yardım 🙏

GozusHikoHelvaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
304
76
98
Suanki sac rengim 8.1 uçlarda turunculasma mevcut. Fakat gri küllü tonlarda istiyorum. Igora turuncu azaltıcı boya aldım ama hangi rengi kullanımaliyim gorseldeki tonlarda istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba? Hangi sac boyası tonlarını kullanmalıyım?

Eklentiler

• Screenshot_20200909_194536_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    Screenshot_20200909_194536_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 107
Loreal 6.2. Ama iki türü var. Bu paketi al. Hepsi kızartıyor ama bunun kırmızısı az

Eklentiler

• 7A38793D-4A64-4715-898D-ACA91D996C18.png
    7A38793D-4A64-4715-898D-ACA91D996C18.png
    558,1 KB · Görüntüleme: 92
Suanki sac rengim 8.1 uçlarda turunculasma mevcut. Fakat gri küllü tonlarda istiyorum. Igora turuncu azaltıcı boya aldım ama hangi rengi kullanımaliyim gorseldeki tonlarda istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba? Hangi sac boyası tonlarını kullanmalıyım?
Bu renk gri istiyorsanız yardımcı renk olan yalnızca gri yada gümüş gri almanız gerekiyor onuda kuaför malzemesi satan yerlerden bulabilirsin olmadı netten sipariş verirsiniz

Kuaför malzemeleri satan ankarada çok yer var ama gümüş gri çok açık kalır diye korkuyorum.. 🤭🤭🤭
Gümüş gri ile 6.1 küllü kumral alın küllü kumralın yarım dan biraz az olacak şekilde sıkın gümüş griden de az sıkıp karıştırın çay kaşığını dolduracak kadar 1 fincan ılık su saç kremi ve 6.1 oksidanini ekleyin iyice karıştırın saçınıza uygulayın 20 dk sonra yıkayın

Gümüş gri ile 6.1 küllü kumral alın küllü kumralın yarım dan biraz az olacak şekilde sıkın gümüş griden de az sıkıp karıştırın çay kaşığını dolduracak kadar 1 fincan ılık su saç kremi ve 6.1 oksidanini ekleyin iyice karıştırın saçınıza uygulayın 20 dk sonra yıkayın
Bunu deneyeceğim. Oksidan olarak sanırım 20liklerden kullanıyorum.

Birde canım önerebileceğin bir boya markası var mi? Genelde igora kullanıyorum ama malum fiyatlari 40 tlden aşağı değil 2 kutu alsan 100 tlddn aşağı cikamiyorsun. 🥺🤭 Pandemi beni saclarima sardirdi. 🙇🏻‍♀️

Birde canım önerebileceğin bir boya markası var mi? Genelde igora kullanıyorum ama malum fiyatlari 40 tlden aşağı değil 2 kutu alsan 100 tlddn aşağı cikamiyorsun. 🥺🤭 Pandemi beni saclarima sardirdi. 🙇🏻‍♀️
Bulunduğunuz yerde kuaför malzemesi satan yer varsa oraya bi bakın uygun fiyata istediğiniz boyayı alabilirsiniz kolleston yada palette de alabilirsiniz

1 fincan ılık su sac kremi demişsin bebeğim bir fincan ılık su ile 1 fincan sac kremini ayri ayrı mi koyacağım.. 🥴🤭🤔

Bu rengi evde tutturmanız imkansız hatta tutturan kuaför bulmanızda şansınız açık olsun. Ben cool cover 7.1 kullanıyorum küllü renk icin ona bir şeyler bir pit mavi boya ekliyorum ama külli kumral oluyor böyle grisimsi değil

Bu rengi evde tutturmanız imkansız hatta tutturan kuaför bulmanızda şansınız açık olsun. Ben cool cover 7.1 kullanıyorum küllü renk icin ona bir şeyler bir pit mavi boya ekliyorum ama külli kumral oluyor böyle grisimsi değil
Bende en yakin rengi tutturmak istiyorum şuan 8.1 sac rengim küllü açık kumral ama 7.1e dönmek istiyorum yesillik ve turunculuk olmadan

Back