Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küllü kumral rengini iyi veren saçlari nnispeten az yıpratan besleyen bir saç boyası önerir misiniz.Daha önce Palette Garnier Koleston 7.1 denedim saçlarımda çok dökülme oldu.
Küllü kumral rengini iyi veren saçlari nnispeten az yıpratan besleyen bir saç boyası önerir misiniz.Daha önce Palette Garnier Koleston 7.1 denedim saçlarımda çok dökülme oldu.
Merhaba biomegicti sanırım ismi o markanin küllü kumraliyla boyamistim, zemin açıkti tabi ama küllü renkler çabuk akıyor yine akmışti, hepsi akıyor bu arada söylediğim boya amonyaksiz dökülme konusu için detay vermiş olayım :)
Eki Görüntüle 3283653 Merhaba biomegicti sanırım ismi o markanin küllü kumraliyla boyamistim, zemin açıkti tabi ama küllü renkler çabuk akıyor yine akmışti, hepsi akıyor bu arada söylediğim boya amonyaksiz dökülme konusu için detay vermiş olayım :)
Eki Görüntüle 3283653 Merhaba biomegicti sanırım ismi o markanin küllü kumraliyla boyamistim, zemin açıkti tabi ama küllü renkler çabuk akıyor yine akmışti, hepsi akıyor bu arada söylediğim boya amonyaksiz dökülme konusu için detay vermiş olayım :)