Saç Rengi ve Saç Boyama Kullu Kumral rengini nasil elde ederim?

BellaVella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
7
0
36
Afyon
Merhabalar.Buraya ozellikle bu konuyu acmak icin uye oldum.Lutfen yardimci olun bana)))
Ben aciciyla sacimin rengini acmistim ama cok berbbat bi hal almisti sacim.Turuncu olmustu.Bende korktum tabi kosa kosa voila nin koyu karamelini aldim ve onu surdum sacima. Sonuca bakir oldu.isikta turuncu yansimalar var. sacimi yikadikca daha acildi renk. normalde okadar kotu durmuyor ama isikta turuncu gibi oluyor ve bundan rahatsiz oluyorum. Simdi ben kullu kumral istiyorum ama koyu degil.
Kuafore gidemem evde yapacam. Lutfen yardimci olun.Ne yapmam lazim turunculuk bakirliktan kurtulayim diye?? Hangi markanin kullu kumralini boyamaliyim ve yesillenme olmamasi icin ne yapmam lazim?? Sacim okadar acik degil buna ragmen yesillenme olur muki???

Cevaplarinizi bekliyorum.Simdiden ilgilenenlere cok tesekkur ederim...

Valla canım ne kadar küllüye boyarsan boya
o turunculardan kurtulamıcan kendimden biliyorum...
Çünkü bir hata yapmışın açarken sarıya kadar açman gerekirken turuncuda bırakmışın.
Tek çözüm sarıya kadar açıp majirelin küllülerini tercih etmek veya ıgora.

Arkadaslar kimse cevap yazmamis bana... bugun garnier kullu kumral aldim boyadim sacimi. turunculuklar gitti ama cok tuhaf bir renk oldu sacim. koyu oldu. ne kumral, ne kahverengi anlamadim nasil bisey oldugunu... sormak istedigim bu boya akar mi sizce???

Son düzenleme:
bende bakıra çalan bir kumrala garnier küllü kumral sürdüm, kutudaki renk gibi değil gerçekten biraz koyu oldu tabii, ben de akmamasını umut ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…