• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral olmak istiyorsaniz..

Almanyada1turkkizi

AyLiN
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
696
192
23
Almanya
14 yasimdan beri sapsari kullandigim saclarimi (boya) bir anlik kararla siyah yapmistim gecen sene..
Bir sure sonra sikildim ve küllü kumral istedim. 3kez kuafor gittim,tupturuncu ciktim. Ve tekrar siyah...
Dun bir cesaret geldi,bu rengi kendim yapicam dedim..

Gittim 3 kutu acici aldim(blonde L1++)..
Ve 2 kutu küllü acik kumral..

Actim saclarimi turuncu oldu tabi ilk once..

Sonra küllü kumrali boyadim ustune
super bir renk cikti ...

Bugunde koyu küllü kumralla pigment uygulamasi yaptim(cila)..

Ve tam olarak Medcezirdeki Mira nin sac rengi oldu..

Belki boyle birseyde sorulari,derdi olan arkadaslara faydasi olur diye yazdim sevgiler..

Ya benimde saclarim dogal sari arkadaslarimin gazina gelip koleston kahveye boyattim simsiyah oldu sacim beyaz sabunla akita akita kahve oldu ama diplerim sari sari cikti bende kullu kumral istiyorum nasil yapicam banada yardimci olurmusunuz

benimde saçlarım çok uzun zamandır sarıydı hatta en son açtığımda platin oldu ama saçlarımın yıpranmasından artık bıktım yıllardır kısa saçlıyım o yüzden saçlarımı koyulttum saçımı normal kumrala boyadım tabi platinin üzerine boyayınca yeşillendi ama bikaç yıkamada yeşillik filan kalmadı şuan saçlarım açık küllü kumral rengi çok sevdim ama diplerim çıkınca hangi rengi boyayacağımı bilemiyorum diplerim koyu kumral turunculaşmadan nasıl olacak onu düşünüyorum:KK43:

Back