Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumral mı Açık kumral mı tavsiyelerizi bekliyorum ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zoia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zoia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
4.933
5
158
Kızlar uzun süre röfleli saç kullandıktan sonra saçlarımı koyu kumrala boyadım
kendi rengime yakın bi renk olsun istiyodum ama röflelerden de kurtulayım dedim
1 yıldır koyu kumral kullanıyorum ilk boyandığında koyu oluyor zamanla akıyor fakat bu seferde saçımda hafif bakırlık var gibi geliyo
bende o bakırlığı sevmiyorum kendi rengim biraz daha açık sanırım
forumda baktım küllü kumral bakırlığı kırıyomuş ama karar veremedim
koyduğum foto saçlarımın şimdiki hali diplerde kendi rengim (6 aydır boyamadım)
siz ne dersiniz küllü kumrala mı boyasam yoksa açık kumral kendi rengim gibi durur mu?

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...aclar-icin-paylasim-alani-5.html#post23124883
bu adresteki benim kullandığım kumral boyaya bakın isterseniz sarımsı yansıyor başka fikirleri olanlarda var tabi markalarda farklı sonuçlar çıkabiliyor ama ben asla küllü boya yapmam hangi marka olursa olsun inanın bu saçı ararsınız ayrıcada çok güzelllllll:))

bende saçımı koleston açık kumrala boyuyorum hatta ilk boyamamda kuaföre gittim sonrada dip boyamı hep kendim yapıyorum eger saçın kolay açılan bir saç ise açık tutuyor zamanla daha da açılıyor sari gibi duruyor benimki öyle küllü kumralı bende çok begeniyorum ama eger evde boyayacaksan saçlarını kullü kumral yapma derim kuaförden duydugum kadarıyla evde yaparsan küllü renkleri saç yeşeriyormuş

gulummsecimm cnm çok teşekkür ederim cvbın için
sonra bide yeşillenmeyle uğraşmak istemem açıkçası
açık kumrala boyarsam yine aradaki bakırlıklar kaybolur mu bilemedim hiç bide altta röfle de olduğu için kararsızım :26:

siz hangi renkten boyadınız ? bide boyanızın markası neydi
saçım normalde kolay açılıyo ama uçlarda hala röflelelerim var diplerle uçlar aynı tek renk olsun istiyorum
bi arkadaşımda karamelin üstüne küllü boyadı saçları çok garip bi renk oldu
ben en iyisi açık kumralı alıp saçımın bi tutamında deneyeyim bakim nasıl olucam
teşekkür ederiim

ben koleston açık kumral boyuyorum saçında boya oldugundan illaki biraz ton farkı olacaktır ama zamanla dengeler açılır saç bence röflenin üzerine açık kumral yaparsan röflenin o açık sarıları paket atılmış gibi durabilir kahverengilikler kapanır daha hoş olabilir yani

çok oluyorum ama senden saçının resmini koymanı rica etsem :44:
açık kumral kutunun üstünde sarıya yakın duruyo benim benim istediğim sanırım biraz daha koyusu :44:

koleston açık küllü kumralı tavsiye ederim
renk harikkaaaaa

zaten ilk aşamada kutudaki kadar açık tutmuyor biraz daha koyu oluyor ama zamanla açılıyor benimki öyle oldu saça dikkatli baktıgında aralarda açılan kısımlar paket atılmış gibi duruyor hoş bir renk

tekrardan ilgin için tşkler
amaa dengesiz bi anıma denk gelip syoss koyu kumral alıp boyadım
biraz farklı oldu diğer koyu kumrallara göre daha açık bi renk
bi süre böyle deneyip yine denemelerle dönebiliriim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…