• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumral, mavi boya YARDIM (Fotoğraflı)

TrakyaKizcesi

.. ♡ ..
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.252
7
66
Kırklareli
Artık saçlarımla çok fazla oynamak istemiyorum.
Zaten 1 yıldır düzleştirici kullanmıyorum bu nedenle hiç kırığım yok ama
birkaç defa boya yapıldığı için boyadan dolayı oluşan yıpranma var saçlarımda.
4 yıl da toplam olarak 12 defa boyadım saçlarımı öyle çok fazla açmadım da
En fazla altın sarısına kadar gidebildim.
Ama artık çok fena gına gelmiş durumda.
Hem eskisi kadar elime yumuşak gelmiyor (krem vs. kullanmadan)
Hem de güzelim doğal parlaklığı gitti. :19:
Hiç boyamadan bekleyeyim saçım uzadıkça kendi rengime dönerim diye
düşünüyordum ama yok olmayacak.
Saçlarım gün geçtikçe açılıyor gibi geliyor.
Doğal rengim olan küllü kumrala boyayacağım ama öyle raflardaki boyalardan alıp da değil.
Loreal kullanmak istemiyorum ama bir seferlik Loreal Majirel serisinden küllü kumral renklerini alıp boyayacağım.
Bunun yanında mavi boya da katacağım içerisine.
Ama ne kadar katmam gerektiğini bilmiyorum.
Saçlarım göğüs altında ve 4 tüp boya kullanacağım ancak yetiyor çünkü.
Mavi boyayla ilgili bazı yerlerde 1 cm bazı yerlerde 4-5 cm kullanılıyor diye yazılmış.
Bu arada igora 0.22 turunculuğu azaltıcı da işime yarayabilir belki ama hangisi daha etkili olur benim için.
Mavi boya mı ?? igora 0.22 mi ??
Boya konusunda bilgili kişiler benim hangisini, ne kadar kullanmam gerektiği hakkında yardımcı olabilirlerse çok minnettar olurum. :16:
Saçlarımın şu anki halini de paylaşacağım.
Burada saçlarım biraz koyu durmuş gölgede ki hali böyle, ama güneşte bildiğiniz tarçın bakır renginde.
$b57ft.jpg

Son düzenleme:
4 tüp majirelle alıp bi dünya boya parası vereceksin + igora alacaksın..iyi bir kuaföre git daha mantıklı değil mi?
hem risk almazsın renk oturtma konusunda ,yine sen bilrsin kızanım, epten aykırı gitme:34:

4 tüp majirelle alıp bi dünya boya parası vereceksin + igora alacaksın..iyi bir kuaföre git daha mantıklı değil mi?
hem risk almazsın renk oturtma konusunda ,yine sen bilrsin kızanım, epten aykırı gitme:34:

Sevdim seniii kızçeemmm geee yamacıma :23:
Bunu tabi ki düşündüm ama hangi kuaför tamm küllü kumral yapabilmiş ki ?
Ne gördüm ne de duydum, burada ki konularda bile kaç tane kuaför mağduru var küllü kumral yapamadılar diye
O yüzden kendim yapmaya karar verdim ben de :12:

Back