Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral istiyorum olurmu bakarmısınız resimli

ela26yeni

anne
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
1.339
35
68
38
İstanbul
suan sacımda paletta altın parıltılı mocca var ama aktı bayağı resimdeki hali ilk boyama sonrası şimdi daha açığı küllü kumral istiyorum turunculuk gitsin istiyorum zemin rengim koyu kumral aslında ama cok cıkmadı cıkmasını beklemelimiyim yoksa hemenmi boyamalıyım tek seferde almaz sanıyorum hangi marka ne renk boyamam gerekiyoo lütfen yardımcı olun bana lütfen profilimdeki resimdeki saç rengini istiyorum cok seymi istiyorum
öncesi
Hizliupload.com
akmış hali

Son düzenleme:
bence taban rengin güzel niye küllü kumral onu anlamadım ben olsam açık kumrala boyarım daha çok yakışır cnm

Selamlar saç rengine baktımda istediğin rengi tuttrman çokda zor değil sadece sabretmen lazım :) bir anda olmaz benim sana tavsiyem önce açık kumral sonra küllü kumrala boyaman olur
tercih etmen gereken boyala markaları palette ve syoss olmalı bu boyalarda direk renk geçiş özelliği vardır canım

boya boyayı açmaz o yüzden zor olabilir o tonu tutturman
yeşillenme eğer çok sarı üzerine yaparsan olabilir sanırım.
ama küllü boyaların küllüleri en sonunda akıp gidiyor doreleşiyor
çok değmez kanımca

cnm moccadan önce röfle vardı zamala akıyor iştee kızılık gitsin ışıkta güneşte sevmiyorumm
palette deluxe açık kumral güzel
bakayım cnm saol olur mu dersin

katılıyorum benımde bayıldıgım bır renk kullu kumral boya boyayı acmıyo gercektende actırıp ustune boyatmanız lazım ayrıca suankı rengınızde cok hoş aralara sarı balyaj attırsanız cok guzel olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…