How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral istiyorum fikrinizi alabilirmiym ?

nrcn_x

Cuté ßaßy
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
220
0
46
İstanbul
arkadaşlar ben 2 hafta önce saç rengimi açtırdım sonra küllü kumrala boyadı ama kumral değilde sanki bakır gibi oldu.. benim istediğim rengin içinde bakır yok :( boya aktı baya .. 1 hafta sonra küllü kumrala boyasam olurmu ? bakırlığı gidermi ?? ve küllü kumralın koyu mu açıkmı hangi markasını tavsiye edersiniz ?? (koLeston hariç-kolestondan nefrt ediyorum).. fikirleriniz önemli :) aman bana kuaföre git demeyin.. hep saçlarım kuaför yüzünden mahfoldu zaten :)

canım bende ilk kolestonla boyamıştım kızıl gibi olmuştu lanet bi boya.Sonra saçımı açıp loreale boyadım o güzeldi ama yeşil yaptı sonra nevacolor boyadım oda kopkoyu siyah gibi oldu hepsi 7.1 di.Bi türlü tutturamadım koleston perfect deniycem .ama loreal casting 7.1 güzel onu dene derim.

benim saçlarım tam küllü kumral. kuaförler tutturamıyo dorelik oluyo. ben hep koleston 7.1+8.1 karıştırıyorum. kuaför arkadaşımdan da özel karışım boyalarından yeşil renk alıyorum. içine sıkıyorum biraz. sonuç mükemmel.

Back