Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKüllü kumral istedim yardım (resimli)
saçım siyahtı(boya) kuaforde açtırdım sonra küllü kumrala boyattım ve ışıltı attırdım ama turunculuklar var.Bunlardan kurtulmak için küllü boya alsam marketten boyasam hiçbir açma işlemi yapmadan sonuç alır mıyım?
o kadar para vermişsin, yaptırdığın yere git, sorununu anlat..cila mı yapar ne yaprsa yapsın uzman gözüyle..
marketten boya alıp, daha kötü bişey çıkmasın,kendin halletmeye çalışma bence
bu kuaforlerde yemın edıyorum beyın denen şeyden yok valla yok ben uzun zamandır gıtmıyorum sırf bu yuzden!canım benımde zamanında aynısı olmustu kuafore kullu kumral ıstıyorum ıcıne bakır renk kattı ve turunculastırmıstı sonra evde annem bıdaha boyadı evet cogu gıttı ama cok ışıklı ortamlarda o turuncu yansıma az da olsa cıkıyo sen bılırsın
loreal excellence küllü renkleri güzel. 8.1 e boyayabilirsin en azından biraz turunculuklar azalır. ama tabi tek seferde pek mümkün değil bikaç sefer boyaman gerekli
cila yapılmış hali mi bu? kuaför cila yaparken ne kullanmış ki merak ettim. ben de saçımı balyaj yaptırdığımda çiğ sarı olmuştu ama cila ile küllüye dönmüştü, ana rengim ise bozulmamıştı... bence becerememiş kuaför saçınızı... ama tümünü küllü kumrala boyarsan renk tamamen koyu olur... belki küllü açık kumral veya küllü sarı ile ışıltı olan yerleri boyayabilirsin ama o da biraz el uğraştırıcı olur...