Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral istedim,saçım turunculaştı.korkuyorum.

helin57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
65
0
36
İstanbul
küllü kumrala boyadıgım sacım tamamen turunculaştı.ne yapabilirim?

Son düzenleme:

cnm keske ılk bastan palette veya neva color acıcılarını alıp acsaydın ve osnra kullu kumral boyasaydın ustunu o acılırken olusan turunculukları gıderebılırdın ve bır ıkı boyamayada otururdu renk ve ıstedıgın sonuca ulasırdın neyse olan olmus dıyelımm.. ama sımdı olusan turunculugu kulluyle gıderemeyebılırsın bence gercı resım koysan daha ıı olurdu..:26:bence en ıyı yonten sacını kahve tonlarına boya ve sonra acıcıyla ac ustunede kullu kumral boya... kahveye boya dıyorum cunku ne kolay acılan renklerden bırı kahve.. ve sındı turuncunun ustune acmaya calısırsan sacın zorlanabılır o yuzden cnmm.. kolay gelsınn.. canını sıkma bu arada her seyın bır caresı vardır cnmm yeterkı saglık olsun...

O turuculuk durumu bizdede oldu annemin sacını loreal küllü olana boyadık resmen karamel oldu saçlarııı

canım ama uzun bi süreç bu,hepsını 10gunde bır yapsam saç dınlenmesı ıcın 40gun korkunc renklı saçlarla dolasıcam demek oluyor bu küllü kumral yapsam tekrar baska bır markanın fayda etmezmı dıyorsun? tekrardan koyulastırmak hıc ıstemıyorum.saç açıcılarda sacı yıpratıyormus zaten uzun ama bır tutam saçım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…