2gün önce koyu kestane olan saçımı açmak için baskalarının sözünü dinlemeden 2 kutu boya aldım.kuaför dogru olan evet ama,saçlarım fazlasıyla uzun.oraya okadar para vermek istemedim açıkcası.her neyse birini voila küllü kumral,birinide loreal 9.1 küllü sarı aldım ve karıştırdım.küllülerin turunculaşmayı engelledıgını yenı ögrendım,küllü alma sebebim gercekten küllü kumral tonunu istememdi.ama saçım cok koyu acmaz diyede küllü sarı ekledım işte.45dk civarında bekledim.oriyal gibi bir isim söylediler öncesinde bunla aç olmaz diye ama korktum saç elde kalıyormuş,riskliymiş vb.
sonuç olarak banyodan bir çıktım saçlarım 2 ton acılmıs, fakat özellikle dipleri turunculaşmış.hemde öyle böyle değil suanda bildiğimiz turuncu saçlara sahibim.yalnızca uçları biraz daha koyu.
şimdi ben bu turunculaşmadan gene küllülerlemi kurtulabilicem? beni bu hale getirende gene onlar.kötünün en iyisiler belkide ama sonuç aynı.gerçekten cok çirkin bir durumdayım,bana kalsa hemen bugun boya alıyordum ama daha 2gun once yaptım saçım yıpransında istemiyorum fakat bu saçla max. 1hafta durabilirim,o derecede cırkın geliyor bana.
istediğim ton tam olarak su belki bi gıdım daha açıgıydı,uçlarındaki sarı gölgeleri saymıyoruz tabii.oyuzden koyu bir rengede boyuyamam sımdı.okadar açtım ugrastım..
http://b1202.hizliresim.com/u/4/2fcb7.jpg
yardım edin lütfen,ne zaman nasıl ne kullanarak kurtulabilirim bu işten?