• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral istedim,saçım turunculaştı.korkuyorum.

helin57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
65
0
36
İstanbul
küllü kumrala boyadıgım sacım tamamen turunculaştı.ne yapabilirim?

Son düzenleme:
2gün önce koyu kestane olan saçımı açmak için baskalarının sözünü dinlemeden 2 kutu boya aldım.kuaför dogru olan evet ama,saçlarım fazlasıyla uzun.oraya okadar para vermek istemedim açıkcası.her neyse birini voila küllü kumral,birinide loreal 9.1 küllü sarı aldım ve karıştırdım.küllülerin turunculaşmayı engelledıgını yenı ögrendım,küllü alma sebebim gercekten küllü kumral tonunu istememdi.ama saçım cok koyu acmaz diyede küllü sarı ekledım işte.45dk civarında bekledim.oriyal gibi bir isim söylediler öncesinde bunla aç olmaz diye ama korktum saç elde kalıyormuş,riskliymiş vb.
sonuç olarak banyodan bir çıktım saçlarım 2 ton acılmıs, fakat özellikle dipleri turunculaşmış.hemde öyle böyle değil suanda bildiğimiz turuncu saçlara sahibim.yalnızca uçları biraz daha koyu.
şimdi ben bu turunculaşmadan gene küllülerlemi kurtulabilicem? beni bu hale getirende gene onlar.kötünün en iyisiler belkide ama sonuç aynı.gerçekten cok çirkin bir durumdayım,bana kalsa hemen bugun boya alıyordum ama daha 2gun once yaptım saçım yıpransında istemiyorum fakat bu saçla max. 1hafta durabilirim,o derecede cırkın geliyor bana.
istediğim ton tam olarak su belki bi gıdım daha açıgıydı,uçlarındaki sarı gölgeleri saymıyoruz tabii.oyuzden koyu bir rengede boyuyamam sımdı.okadar açtım ugrastım..
http://b1202.hizliresim.com/u/4/2fcb7.jpg

yardım edin lütfen,ne zaman nasıl ne kullanarak kurtulabilirim bu işten?

cnm keske ılk bastan palette veya neva color acıcılarını alıp acsaydın ve osnra kullu kumral boyasaydın ustunu o acılırken olusan turunculukları gıderebılırdın ve bır ıkı boyamayada otururdu renk ve ıstedıgın sonuca ulasırdın:5::5: neyse olan olmus dıyelımm.. ama sımdı olusan turunculugu kulluyle gıderemeyebılırsın bence gercı resım koysan daha ıı olurdu..:26:bence en ıyı yonten sacını kahve tonlarına boya ve sonra acıcıyla ac ustunede kullu kumral boya... kahveye boya dıyorum cunku ne kolay acılan renklerden bırı kahve.. ve sındı turuncunun ustune acmaya calısırsan sacın zorlanabılır o yuzden cnmm.. kolay gelsınn..:16: canını sıkma bu arada her seyın bır caresı vardır cnmm:34: yeterkı saglık olsun...

O turuculuk durumu bizdede oldu annemin sacını loreal küllü olana boyadık resmen karamel oldu saçlarııı

cnm keske ılk bastan palette veya neva color acıcılarını alıp acsaydın ve osnra kullu kumral boyasaydın ustunu o acılırken olusan turunculukları gıderebılırdın ve bır ıkı boyamayada otururdu renk ve ıstedıgın sonuca ulasırdın:5::5: neyse olan olmus dıyelımm.. ama sımdı olusan turunculugu kulluyle gıderemeyebılırsın bence gercı resım koysan daha ıı olurdu..:26:bence en ıyı yonten sacını kahve tonlarına boya ve sonra acıcıyla ac ustunede kullu kumral boya... kahveye boya dıyorum cunku ne kolay acılan renklerden bırı kahve.. ve sındı turuncunun ustune acmaya calısırsan sacın zorlanabılır o yuzden cnmm.. kolay gelsınn..:16: canını sıkma bu arada her seyın bır caresı vardır cnmm:34: yeterkı saglık olsun...

canım ama uzun bi süreç bu,hepsını 10gunde bır yapsam saç dınlenmesı ıcın 40gun korkunc renklı saçlarla dolasıcam demek oluyor bu :( küllü kumral yapsam tekrar baska bır markanın fayda etmezmı dıyorsun? tekrardan koyulastırmak hıc ıstemıyorum.saç açıcılarda sacı yıpratıyormus zaten uzun ama bır tutam saçım var :(

Back