• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumral istedim küllü sarı oldu, lütfen yardım edin :(

belenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3
0
1
35
Kızlar hepinize merhaba, acil yardımınıza ihtiyacım var :(

Öncelikle ne olduğunu anlatayım:
Cumartesi günü 5 senedir bakır-kızıl kullandığım saçlarıma veda ettim. Sebebi soğuk renklerin beni daha iyi göstermesi ve gittikçe boyama ihtiyacını azaltmaktı. İyi (!) bir kuaföre gittim ve epey para bayılarak bakır renkten kurtuldum. Saçımın rengini siliciyle yıpratmadan yok etti, ve sarıya dönen saçın üzerine Loreal Luocolour 7.1 uyguladı. Buraya kadar her şey güzel. Ama saçım yıkanıp kurutulduktan sonra küllü kumraldan ziyade küllü sarı oldu. Sanırım açılan saçın üzerine 7 tonu benim düşündüğümden çok daha açık bir renge sebep oldu.. Ancak tenim beyaz olmasına rağmen kaşlarım koyu renk ve ben kesinlikle "sarı" diye tanımlanacak bir renkle dolaşmak istemiyorum..

Henüz 3 gün oldu ama bu halde sokağa çıkamadığım için evde saçımı daha koyuya boyasam zarar görür mü? Örneğin Loreal Majirel 7.11 ile 6.00 karıştırıp uygulasam mı diye düşünüyorum.. Evde bunu yaparsam yeşillenme olur mu? Lütfen yardım edin sizce ne yapmalıyım?

İstediğim renk böyleydi: bayan-soğuk-kumral-saç-stili.jpg

Ama bunun gibi oldu :( : images

yeşillenme olacağını sanmam. çok çok açık değilmiş rengi. direk 6.1 e boya? istediğin rek daha koyu çünkü

6.1 tek başına çok koyu olmaz mı? istediğim renk daha yumuşak bir ton gibi geldi bana. bir de bazı arkadaşlar eğer küllü rengi ana bir tonla karıştırmazsak yeşillenme olabileceğini söylemişler. o yüzden 7.11 ve 6.00 karıştırmayı düşündüm..

peki sizce çok yıpranır mı yarın boyasam? sadece 4 gün önce boyanmış olacak çünkü.. :KK61:

Ama bunun gibi oldu :KK43: : images[/QUOTE]
Güzelmiş aslında bu rengi daha çok severim ben, ama kuaför sonrası benimde meynuniyetsizliğim olur hep. Koyulaştırman gerekiyor ya yeşilleneceğini sanmam.

Ben de 12 yıldır bakır kullanığım saçlarımı aynı nedenlerden dolayı küllü koyu kumrala boyadım dün...yaz başından beri boyanın akması ve kendi rengime dönme hayallerindeydim, ama uzun saçlarımın tamamen doğalına dönmesi heralde bi 5 senemi filan alacak korkusuyla bi cesaret loreal 6.1 le boyadım...iyice akmış denizden güneşten korkunç bi renge dönüşmüş bi bakır düşünün :)) aslında şuanda tam da istediğiniz renge döndü...yeşillenme filan da yok...fotoğraf ekleme imkanım şuan yok malesef...sadece güneşte uçlarda hala kızıllık parlıyormuş gibi geliyor bana....ikinci boyada o da ortadan kalkar sanırım..

YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!

kızlar merhaba tekrar, dün bir cesaret hindistancevizi yağlarıyla bilmem nelerle gözümü karartıp saçıma tekrar boya sürdüm. loreal majirel 7.1 (1 tüp), loreal majirel 6.00 (yarım tüpten biraz az) ve nevacolor 9.01 gümüş (çeyrek tüpten biraz fazla) renklerini loreal majirel 6'lık oksidanla karıştırıp önce diplere uyguladım ve 10 dk sonra uçlara sürüp 10 dk da öyle bekleyip yıkadım.

çıkan sonuçta koyuluk istediğim gibi oldu -ki yıkanınca biraz akıp daha iyi görünecektir diye düşünüyorum- ANCAAAK, gelin görün ki küllülükten kaynaklanan o yansımalar resmen sarımsı bir yeşil!!! Halbuki ben daha gümüşi ve belli belirsiz kül rengi yansımalar istiyorum.

15 gün sonra o yansımalar için bir cila yapayım diyorum, yeşilimsi değil de benim istediğim yansımaları elde etmek için ne önerirsiniz bana??? lütfen yardım edin, çok moralim bozuluyor :KK43:

Back