Kızlar! saçlarımı boyacam ama kararı veremiyorum: hangi boya? küllü kumral hiç deneyen varmı? garnıer color naturals ya da kolseton naturel serisinden. hangisi daya iyi? saçlarım rengi şuanda kumral ama böyle turuncu artık..kendı rengimi artık istiyorum. Teşekkür ederım
teşekkür ederım canım.sen ikisini mi denedin? ben kıbrısta yaşadım için burda fazla seçenek yok. ama saçlarım turuncu olduğu için yeşilik olmaz diye düşünüyorum..:18:
bnmkide turuncu olduğu için küllü tercih etmiştim bu iki markada yeşerdi
hemen aktı çingene saçı gibi oldu yani renk çok alacalı oldu:)
Indola kullanıyorum şuan buda çok güzel belki bunu bulabilirsn...
bence de kesinlikle loreal majirel saç boyası kumrallarda çok başarılı. Ben küllü kumral serisini kullandım , hatta yoğun küllü kumral seriside mevcut , 7.11 tonları çok başarılı.. Bulabilirsen mutlaka majirel kullanmanı tavsiye ederim. Birde oksidanı 20 volum değilde 10 luk kullanırsan turuncu yapmıyor yeşilde yapmıyor 20 volum olanlar saçı açmaya çalışıyor , saç açılırken turunculaşıyor , çünkü biz türk ırkının kökeni asya , yani saçımızda turunculuk dorelik oluşuyor.
Bende aynı dertten muzdaribim canım.saçlarımı açık kahveye boyadım ama alttaki renk turuncu olunca tekrar ortaya çıktı gölgede kumral güneşte turuncuyum.ama bu sefer kendim değilde kuaföre boyatmayı düşünüyorum çünkü kendim boyadığım da çok çabuk akıyor o boya saçtan.birde tam renk tutmuyor tabi canım inş istediğin renge ulaşırsın...
Eminönünde ZAZAHAN var kuaför malzemesi satan bi pasaj. Orada var canım. Eminönünde mısır çarşısına gir direk dümdüz yürü , çıktığında yine karşıya dümdüz yürü , karşına çıkan ilk sağa dön , zaten orda bi kokoreççi vardır ordan döndün mü 10 adım yürü. karşına çıkar. İnşallah tarif edebilmişimdir sordun mu da söylerler zaten ama çok kalabalık olunca birde çok karman çorman oralar , insan aradığını bile bulamıyo..
bulursun canım , bi kere gittin mi bir daha karıştırmazsın zaten basit bi yerde ben dün gittim aldım 7.11 bugun boyucam , boyaları çok kaliteli gerçekten