Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumral elde edemiyorum

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
35
merhaba kızlar. benim sorunum ki sanırım genelimizde var bu sorun :KK43:
saçımı küllü kumrala kuaförde de boyatsam kendim de boyasam bir türlü istediğim renk olmuyor.
kuaförde boyattım fena değildi ama küllü kumral olduğu halde kızıllık olmaması gerektiği halde hafif kızılımsılık vardı.
lorealin küllü kumralına boyayayım belki o kızılımsılık gider dedim 7.1 aldım ilk boyadığımda evet hafif küllü kumral olmuştu 2.ye boyarsam tamamen olur diye düşündüm 2 hafta sonra kadar tekrar aynı boyayı kullandım ama 7.3 yani kumral dore gibi oldu bu sefer saçlarım :S yani hafif turuncumsuluk oldu.
kolestonu denemeyi düşündüm dün 7.1 küllü kumral aldım onda da koyu kumral gibi oldu. koyu küllü kumral olsaydı ona da şükredecektim ama yine küllülük yok hafif turuncumsuluklar var yani sanki koyu kumral dore gibi oldu. bir de bu sefer açık renk olan rengim koyulaştı koleston kullanınca. hem yine istediğim renk de olmadı boşyere rengim de koyulaştı.
ne yapmalıyım neden bir türlü olmuyor bu. yani bu kesinlikle olmayacak birşey mi vazgeçmeliyim galiba bu renkten :KK43::KK43: deli olmak içten değil :KK43::KK43::KK43:
3 kere hatta 4 kere aynı rengi boyamak neden hala etkisiz kalıyor yahu :S:S

canımfburada küllümango diye bi arkadaş var o bu konuları çok iyi biliyo ona bu konunun linkini at kesin iyi bi şekilde seni yönlerdirir

sağolun kızlar cevaplar için:KK43: tamam bi göndereyim linki bakalım küllümango ne diyecek :KK43:
he bir de şu var kızlar kestane renginde kızıllık olmaz mı? bir arkadaşım koyu kestaneye boyamış kendisi normal gitmiş kutu boya almış yahu tek kızıllık yok ve öyle simsiyah gibi de olmamış anlayamıyorum ya nasıl oluyor böyle:S

cnm ben çok fazla anlamam ama ne zaman bi palettenin küllü kumralını yada küllü sarısını boyadysam hep küllümsü renkler elde ettim belki birde palette denemelisn..

cnm ben çok fazla anlamam ama ne zaman bi palettenin küllü kumralını yada küllü sarısını boyadysam hep küllümsü renkler elde ettim belki birde palette denemelisn..

palettenin küllü kumralını hiç denemedim canm ama başka bir rengini denemiştim -şimdi hatırlayamadım- memnun kalmıştım, belki küllü kumralında da istediğim gibi olur bi ara deneyeceğim:KK43:

şuan zaten elde etmeniz zor 7.1 i tam olarak çünkü renginiz malesef koyulmuş kolestondan dolayı, ya bekleteceksiniz akacak saç ondan sonra boyayacaksınız yada açma cesaretiniz var ise açarak 7.1 i tekrar boyayacaksınız , ben tam anlamıyla küllü kumral elde ettim kendi imkanlarımla hemde hiçbir turunculuk olmadan , sabırsızlığımdan dolayı direkt açarak yapmıştım rengini ve üzerine boya, marka olarak çok söylüyorum bunu nox u kullandım diğer hepsinin aklına gelen bilindik markaların hemen hemen hepsinin 7.1 ini denedim ve nox diyorum kesinlikle,harika tuttu diğer hepsinde ya turunculuk oluyordu yada koyuluk,eğer yinede markaya güvenemiyorsanız alın bir tüp (fiyatıda 5 lira) deneyin bir tutamında ,olmazsa da çok birşey kaybetmezsiniz

lorealin küllü kumralları daha açık onuda deneyebilirin ama bence tekrar boyadıgın renk bir ton açık olabilirdi kolestonun kumralları cok koyuymus o senişn sactan kaynaklanmıyor

X