- Konu Sahibi syliviaplath
-
Bnce balköpügü dene cnm cok severm bn :)merhabalar kızlar saçlarımın doğal rengı kullu kumral ve hıc dıpten boya yapmadım uclarına kasım ayında krepe balyaj yaptırdım ben sarı tonları ıstedım kuafor ınatla bolkugune yakın bırseyler yaptı akınca daha hos bır reng oldu sımdı sacımın tamamını boyatmayı dusunuyorum ama kararsızımda asagıya sacımın rengını koydum. sacım kullu kumral sızce tamamını boyadıgımda hangı renkler gıder balkopugu , fındık kahvesı goruyorum mılletın sacında sızın alternatıf renklerınız varmı ? boyadan hıc anlamıyorum .. işte saclarım
Uploaded with ImageShack.us
öncelikle saçınızın uzunluğu çok hoşuma gitti benimde uzun çok severimde :)
her neyse. Hoş duruyor aslında üst kısımlarına yapmayıp ucuna yapmak.
Madem tamamını boyamak istiyorsunuz bal köpüğü güzel bir renk. Benim şuan badem kahvesi. Sarı da hoş durabilir sarının güzel tatlı tonlarıda var. Ama fındık kabuğu hoş olmuyor akınca.
saçlarınızın rengide boyuda süperrrrrrrrbeyaz tenlıyım kızlar kumrala dönuk. evet bende cok sevıyorum dogal rengımı ama ınsan degsııklık arıyor ıste.
benim de koyu kumral orjinali, küllüsünden.ben de uçlara krepe attırdım ama boyadım bal köpüğü renklerine.aradaki ton farkı azaldı.neyse sonra sıkıldım krepe olan kısma kadar tekrar kumral yaptım.daha doğal duruyor sanki.üst kumral alt açık renk.çocukken de saçlarım üst koyu alt açıktı.ama içinde kalmasın boyat bence.kötü bişi çıkmaz ortya korkma.açık renk olan kısımları yüzüne doğru yaklaştır ten rengine gidecek mi bak bakalım
saçlarınızın rengide boyuda süperrrrrrrruçlarda çok hoş duruyor bu haliyle saçlarınız hiç boya görmemiş doğal yönden papatya ıhlamurla suyuyla saç renginiz çok güzel açılır güneşte dahada süper olur ozaman yada belli yerlerini bu yöntemle balyaj gibi sararta bilirsiniz süperrr süperrr süperrrrr olurrrrr kusura bakmayın bu saçlara hiç bir boya tavsiye edemem kıyamam yazık olur
birde papatya özlü şampuan varmış doğal olarak saçı açıyormuş bir bakın isterseniz kullananlar memnun
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...i-dogal-olarak-acmak-icin-tresan-sampuan.html
boyama lütfen bu hali harika ama illa değişiklik istiyosan papatya yap hemde saçına bakım olur ıhlamurda papatya gibi kaynatıp yapıyolrmış netten araştır istersen ne bileyim papatya kızıllık yapıyormuş bazı saçlarda ıhlamur daha sarı yapıyormuş diye duydum limon suyuda sarartıyormuş suyla karıştırıp saçları ıslatıyormuşsun oda güneşte sarartıyormuş ama o nede olsa asit saçı bozabilir bence papatya yap çok güzel olurhaklısınız kızlar gecende boyıyacaktım kıyamadım krepe balyaj yaptırdım.. herkes boyle dusunuyor.. ama degsııklıkte ıstıyorum.. ıstedıgım gıbıde durmayabılır o renk.. en ıyısı papatya suyu falan yapıyım..
cok tesekkur ederm cnm ya guzel dıleklern ve tavsyelerın ıcınboyama lütfen bu hali harika ama illa değişiklik istiyosan papatya yap hemde saçına bakım olur ıhlamurda papatya gibi kaynatıp yapıyolrmış netten araştır istersen ne bileyim papatya kızıllık yapıyormuş bazı saçlarda ıhlamur daha sarı yapıyormuş diye duydum limon suyuda sarartıyormuş suyla karıştırıp saçları ıslatıyormuşsun oda güneşte sarartıyormuş ama o nede olsa asit saçı bozabilir bence papatya yap çok güzel olurama bu hali maşallah çok güzel aman nazar deymesin boyayla çok kötü şeyler yaşayabilirsin Allah korusun neler okuyoruz buralarda pişman olacağın şeyler yapma zaten zamanı gelince saçlara beyazlar düşünce kaçınılmaz boya yapılıyor şimdiden saçları yıpratanın anlamı yok bence zaten kimyasal olay boyama açma saça zarar verdiği gibi sağlık içinde hiç iyi değil saçlarına ve kendine çokkk iyi bakkkkk
kızlar buda uclara balyaj yapmadan once kendı rengımın gunestekı halıı...
Uploaded with ImageShack.us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?