Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral doğal saç ( resimli )

syliviaplath

ask bıttı.
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
417
0
46
İstanbul
merhabalar kızlar saçlarımın doğal rengı kullu kumral ve hıc dıpten boya yapmadım uclarına kasım ayında krepe balyaj yaptırdım ben sarı tonları ıstedım kuafor ınatla bolkugune yakın bırseyler yaptı akınca daha hos bır reng oldu sımdı sacımın tamamını boyatmayı dusunuyorum ama kararsızımda asagıya sacımın rengını koydum. sacım kullu kumral sızce tamamını boyadıgımda hangı renkler gıder balkopugu , fındık kahvesı goruyorum mılletın sacında sızın alternatıf renklerınız varmı ? boyadan hıc anlamıyorum .. işte saclarım

Uploaded with ImageShack.us

öncelikle saçınızın uzunluğu çok hoşuma gitti benimde uzun çok severimde :)
her neyse. Hoş duruyor aslında üst kısımlarına yapmayıp ucuna yapmak.
Madem tamamını boyamak istiyorsunuz bal köpüğü güzel bir renk. Benim şuan badem kahvesi. Sarı da hoş durabilir sarının güzel tatlı tonlarıda var. Ama fındık kabuğu hoş olmuyor akınca.

Son düzenleme:
Bnce balköpügü dene cnm cok severm bn :)

benim de koyu kumral orjinali, küllüsünden.ben de uçlara krepe attırdım ama boyadım bal köpüğü renklerine.aradaki ton farkı azaldı.neyse sonra sıkıldım krepe olan kısma kadar tekrar kumral yaptım.daha doğal duruyor sanki.üst kumral alt açık renk.çocukken de saçlarım üst koyu alt açıktı.ama içinde kalmasın boyat bence.kötü bişi çıkmaz ortya korkma.açık renk olan kısımları yüzüne doğru yaklaştır ten rengine gidecek mi bak bakalım

keşke tamamını hiç boyatmasan
doğal rengin küllü kumral bence saip olunabilecek en güzel saç rengi

evet bende uzun sactan vazgecemeyenlerdenım:) benımde aklıma balkopugu gelıyor ama böyle tatlı sarı tonları arıyorum fakat hanı her ne kadar resımle bıle gıtsen kuafor o rengı veremıyor ya sınır oluorm:))

beyaz tenlıyım kızlar kumrala dönuk. evet bende cok sevıyorum dogal rengımı ama ınsan degsııklık arıyor ıste.
saçlarınızın rengide boyuda süperrrrrrrruçlarda çok hoş duruyor bu haliyle saçlarınız hiç boya görmemiş doğal yönden papatya ıhlamurla suyuyla saç renginiz çok güzel açılır güneşte dahada süper olur ozaman yada belli yerlerini bu yöntemle balyaj gibi sararta bilirsinizsüperrr süperrr süperrrrr olurrrrrkusura bakmayın bu saçlara hiç bir boya tavsiye edememkıyamam yazık olur
birde papatya özlü şampuan varmış doğal olarak saçı açıyormuş bir bakın isterseniz kullananlar memnun
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...i-dogal-olarak-acmak-icin-tresan-sampuan.html

Son düzenleme:

denıyorum cnm onu :) ama yuzum cok soluk kalıyor..

ayy cok tesekkurr edermmm :))) papatya suyu dusunuyorum bendee :) boyatmasammı acaba :) gunestekı halınıde koyayım ona bakın bıde ıstersenız.. arkadasım boyattı kuafor ıstedıgı rengı veremedı o tehlıkede var sımdı :)) ıhlamur 'u ılk defa duydum o nasıl yapılyor :))

haklısınız kızlar gecende boyıyacaktım kıyamadım krepe balyaj yaptırdım.. herkes boyle dusunuyor.. ama degsııklıkte ıstıyorum.. ıstedıgım gıbıde durmayabılır o renk.. en ıyısı papatya suyu falan yapıyım..

boyama lütfen bu hali harika ama illa değişiklik istiyosan papatya yap hemde saçına bakım olur ıhlamurda papatya gibi kaynatıp yapıyolrmış netten araştır istersen ne bileyim papatya kızıllık yapıyormuş bazı saçlarda ıhlamur daha sarı yapıyormuş diye duydum limon suyuda sarartıyormuş suyla karıştırıp saçları ıslatıyormuşsun oda güneşte sarartıyormuş ama o nede olsa asit saçı bozabilir bence papatya yap çok güzel olur ama bu hali maşallah çok güzel aman nazar deymesin boyayla çok kötü şeyler yaşayabilirsin Allah korusun neler okuyoruz buralarda pişman olacağın şeyler yapma zaten zamanı gelince saçlara beyazlar düşünce kaçınılmaz boya yapılıyor şimdiden saçları yıpratanın anlamı yok bence zaten kimyasal olay boyama açma saça zarar verdiği gibi sağlık içinde hiç iyi değil saçlarına ve kendine çokkk iyi bakkkkk

cok tesekkur ederm cnm ya guzel dıleklern ve tavsyelerın ıcın

kızlar bır renk gördum son zamanlarda boyle parlak bı karamel tonu ozellıkle beyaz tenlılerde cok hos duruyol o rengın arasına rastgele platın sarı atıyolar o sekılde sacı olan varmıı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…