Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumraal

selma741

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
12
0
1
Bursa
Arkadaşlar ben saçlarımı 3 ay önce oryalle açtırıp sarımtrak turuncumsu bi el elde etmiştim aktıkça sarı olmuştu daha sonra saçlarımı kahve ve koyu kestane renklerine boyadım ama yıkandıkça aktı ve bi yeri açık kumral bi yeri kahve kaldı saçım koyu renk olsa da siyah değil hatta güneşte sarımsı turuncumsu duruyo , şimdiyse saçlarımı bunun gibi küllü kumral yapmak istiyorum ama hangi markanın hangi tonunu sayısını bilmiyorum ve tutar mı tutmaz mı bilemedim yardım edin lütfenn Eki Görüntüle 1148912

Bunun gibi istiyorum işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bnde saçmı oryalle açtm önce sarıya sonra kızıl sonrada kahve rengi yaptm bende aynen bu rengi istyrm iiki açtn bu konuyu bende aynı durumdayım

Cnm bnm bir arkdşmn saçı koyu renkti iki kere üst üste sarıya boyamştı açk karamel bal köpüğü arası bir renk olmuştu bnde öyle yapıp sonra palettenin açık küllü kumralına boyamayı düşünüyorum

Bunun gibi tutması için saçlarının açık renk olması lazım onun için açmak lazım saçını Loreal boyalarına ba kabilirsin http://www.cildimiz.com/FB,929,86,loreal-excellence-creme-koyu-sari-kullu-81-loreal-excellence.jpg onlardan bitanesi daha küllü sarıları var :)

Ay inşallah güzel olur canım ya olursa resim koyarsın benim de çok kafama takıldı çünkü

Aslında ben saçlarımın uçlarına balyaj attırcağım için zemininde küllü kumral olsun dipleri koyu kalmasın diye istiyorum , o yüzden tam tamına olmasına gerek yok, acaba direk boyasam açmadan rengini nolur

Cnm dikkat etmek lazm küllü renklere boyarken yeşile çevirebilyormuş yeşil parlama yapyrmş

Evet küllü sarıya kaçıyo benim için dipleri biraz daha açık dursa yeter aslında istediğim böyle bişey

Ombre gibi.Ama dipleri koyu yani ve kuaföre bidaha asla gitmem o kadar yıprattılar ki.. Ombre setini almayı düşündüm o da turuncumsu yapıyo

İşte acaba ne die geçio resimdeki kızı bulup sorsak :) bn büyülü kahveye boyamştm 3 Ay önce nasl böyle yapcm ya en iisi önce bir sarıya boyamak

İşte acaba ne die geçio resimdeki kızı bulup sorsak :) bn büyülü kahveye boyamştm 3 Ay önce nasl böyle yapcm ya en iisi önce bir sarıya boyamak

İnşallah güzel olur :) şuan saçımda bir sürü renk var , bişey yapmam şart

Bnmde 9 Ay sonra sözlüm askerden gelio o zmna yapmam lazm şimdiden başlaym açmaya beyaz tenlym inşallah yakışır bna küllü kumral

Yakışır bence beyaz tende ayrı bi hava katıyo , hem 2 3 boyamadan sonra olur diyolar çok rahat olur canım

Yakışır bence beyaz tende ayrı bi hava katıyo , hem 2 3 boyamadan sonra olur diyolar çok rahat olur canım

Cnm bnm yüzümde benler var açken renge boyayınc kendmi çingene gbi hissedyrm :) çocuk askerdn gelince bni çirkin fln görür :) umarım yakışır saçma ince telli ve az umarm daha fazla dökmeden istedğim sonuca ulaşırım :)

Umarım canım , denemekte fayda var. Ve bence nolursa olsun seni çok beğenir😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…