• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü koyu sarı saçı nasıl elde ederim

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.186
823
merhaba arkadaşlar,benim saçlarım normalde küllü kumral(baya küllü) uzun yıllar saçımı röfleli kullandım harikaydı.sonra bir kahve sevdasına tutuldum saçımı boyadım o gün bugündür ne ben nede kuaförler istediğim rengi tutturamıyor.istediğim renk aslında kendi saç rengimdi kuaföre gittim saçım koyu kestane oldu,evde küllü kumrala boyadım gene koyu oldu.sonrasında saçıma küllü açık kumral,küllü sarı birsürü renk denedim kötü oldu.saçlarım şu an 8 numara koleston ile boyalı .istediğim şey ise yoğun küllü bir koyu sarı boyayıp platin röfle yaptırmak,ama o yoğun küllü sarıyı saçımı yeşertmeden hangi boyayla tutturucam bilmiyorum.lütfen yardım edin.3 kez kuaföre boyattım 3 üde hep çok koyu saçlar yaptı bir daha açmaya uğraştım.........

Saçlarını tekrar açtırıp Küllü renkleri karıştırıp boyamalısın yani açık küllü sarının içine bir miktar koyu küllü karıştırabilirsin bazen küllüler yeşilde yapabiliyor saçları profosyonel bir kuaför en iyisi :)

Saçlarını tekrar açtırıp Küllü renkleri karıştırıp boyamalısın yani açık küllü sarının içine bir miktar koyu küllü karıştırabilirsin bazen küllüler yeşilde yapabiliyor saçları profosyonel bir kuaför en iyisi :)

evde de denedim,kuaförede boyattım .malesef küllü bir saç olmuyor.bilenler yardım etsin lütfen.................

ben boyanın içine mavi renk tonlayıcı katilirsa olur diye biliyorum ama sormak lazim profesyonel birine

Boyayla küllülük elde edilemiyor malesef tabi direk küllü tonlara boyayarak! Ben tüm profesyonel boyalarla yoğun küllüden küllü ve hafif küllüye kadar hepsini denedim. Kuaförlerde de yaptım. Her defasında yeşil oldu hele yoğunlardaki rengimi anlatamam acayip yeşil. Bence doğal koyu sarı tonlarına boyat. Ondan sonra bekle kendi saçın uzasın en iyi yol bu bence.Birinden bunun formülünü öğrenirsen de lütfen benle paylaş =)

evet kızlar dün boyadım saçlarımı.şimdilik istediğim renge yakın oldu.görenler çok beğendi.denemek isteyenler varsa diye paylaşıcam.saçlarımı en sondore kumral ve 9 numara sarıyı karıştırıp boyamıştım.çok açık karamel gibiydi.üzerine koleston 11.1 küllü açık sarı ve 8.1 küllü kumralı %9 luk oksidasyon kremi 5 kaşık su ve bir kaşık kadar da saç kremi karıştırarak boyadım.saçlarım boyalı olduğu için 55 dk. bekledim.istediğim küllü koyu sarı oldu gibi.bu arada boyaya su ve saç kremini eklememi bir kuaför söylemişti.saçı açarken oksidasyonun volümünü ayarlıyormuş,gerçektende işe yarıyor gibi saçtaki yeşerme ve diplerin turunculaşmasını epey azaltıyor. $saç.jpg saçlarım soldaki(küllü tonlardaki saç) kızın saç dipleri gibi oldu nerdeyse ve istediğim saç rengide tam olrak bu kızın saçları.bu saçta röfle mi balyaj mı var ve ne renk röfleleri.kuaför hangi renkle yapmalı sizce.

evet kızlar dün boyadım saçlarımı.şimdilik istediğim renge yakın oldu.görenler çok beğendi.denemek isteyenler varsa diye paylaşıcam.saçlarımı en sondore kumral ve 9 numara sarıyı karıştırıp boyamıştım.çok açık karamel gibiydi.üzerine koleston 11.1 küllü açık sarı ve 8.1 küllü kumralı %9 luk oksidasyon kremi 5 kaşık su ve bir kaşık kadar da saç kremi karıştırarak boyadım.saçlarım boyalı olduğu için 55 dk. bekledim.istediğim küllü koyu sarı oldu gibi.bu arada boyaya su ve saç kremini eklememi bir kuaför söylemişti.saçı açarken oksidasyonun volümünü ayarlıyormuş,gerçektende işe yarıyor gibi saçtaki yeşerme ve diplerin turunculaşmasını epey azaltıyor.Eki Görüntüle 321344 saçlarım soldaki(küllü tonlardaki saç) kızın saç dipleri gibi oldu nerdeyse ve istediğim saç rengide tam olrak bu kızın saçları.bu saçta röfle mi balyaj mı var ve ne renk röfleleri.kuaför hangi renkle yapmalı sizce.

Selam canım bende aynı senin gibi bu tonlarda istiyorum sacımı küllü koyu sari, hatta bu resmi bende bulmuştum saklıyordum ve koleston 8.1 ve 11.1 almıştım önce koyuyu boyayıp sonra açık rengi boyayıp kademeli açmayı düşünüyordum senin yazını gördüm hemen yazıyorum benim sacım kumral renge koyu platin sari rofleli vede diplerimde çıkmış vaziyete diplerimde koyu kestane düz kullu koyu sari yapmak istiyorum kademeli acsam mı yoksa senin yaptığın gibi iki tonu karistirip boyasam mı ne yapsam bu arada evde hiç boyamadım kuaförlere de artık gitmem istediğim rengi hiç tutturmadılar bosuna para vermek istemiyorum zaten hep hayal kırıklığı yasadım kendim boyarım daha iyi en azından artık bir sürü para dokmem... Sence nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusun....

ya bende hep açık küllü sarıya boyuyorum 10 gün güzel oluyo sonra akıyo

aynen öyle oluyo hemen doreleşiyo,şimdi bakıyorum bu benim boyadığım renkmi diyorum sonunda çok alakasız oluyo yani aktığı zaman malesef küllü renkllerin sorunuda bu:44:

Selam kızlar.. Ben de bugun aynen fotografını paylastıgınız (soldakı) renkten yapmayı denıycem sacıma.. 2 hafta omve evde kendım loreal 7.1 e boyamıstım.. Bugun sevgili parkon un soyledigi boyalari alip boyiycam.. Simdi tarihe bakiyorum yazismalariniz 2012 yilina aitmis :) acaba son donemde bu deneyimi yasayanlar var mi aranizda? Sevgiler!

Back