selam kızlar en son saçlarımı açık kahveye boyadım 5 ti sanırım numarası ama şimdi boya akmaya başladı ve bakırımsı bi renk oldu saçımda. bunun üzerine küllü koyu kumral boyasam 6.1 tutar mı sizce??
selam kızlar en son saçlarımı açık kahveye boyadım 5 ti sanırım numarası ama şimdi boya akmaya başladı ve bakırımsı bi renk oldu saçımda. bunun üzerine küllü koyu kumral boyasam 6.1 tutar mı sizce??
tutar canım , boyan aktıysa renk biraz açılmıştır , kullanacağın oksidan 1 , 2 ton açar saçı. 6.1 e 2 kez boya.. ilk boyamanda boya akınca tekrar boya , böylece turuncu bakırlığı soldurabilirsin... ben öyle yapmıştım, turuncu idi benim saçlarda , boyaya boyaya turunculukları kapattım..Şimdi 7 tonundayım..
çok saol canım ya kendi saç rengim de 5 kadar koyu olmadığı için diplerle aralarında fark olmasını istemiyordum artık ama 6 da açık gelir diye korkuyorum hala. fotoğraf koysam bi de ona baksan koyu mu şu anda daha rahat yorum yapabilirsin belki.
benimde küllü kumral saçlarım,küllü açık sarı boyamayı düşündüm extra açık küllü platin ile ama turunculaşırdiye düşündüm,zaten dore yansımalar ver saçımda..kendi saçımızdan açık tona boyyaınca turunculaşır deniliyor çünkü
ya benim tek istediğim saçımdaki şu bakırlığın gitmesi. 5 e boyadığımda kapansa da akınca yine ortaya çıkıyor. resim eklicem şimdi belki daha net olur.