Merhaba arkadaşlar, 4-5 senedir saçlarımla uğraşmıyordum, arada uçlarına mavi falan yaptırdım, parlasın diye geçici boyalarla boyadım ama renk değişimine gitmemiştim. Bu sene temmuza kadar. Saçlarımda boya işlemi uzun zamandır olmadığı için tabiki de sabit gittiğim bir kuaförümde yoktu. İnstagramdan bir kuaför bulup temmuz ayında boyatmaya gittim. Küllü kumral istemiştim saçlarımı fakat o saçta küllülük adına hiçbirşey yoktu. Oradan kavga etmeden ayrılmamın tek sebebi, oryelle açtığı saçlarımın kopmamış olmasıydı. Sonra ben kendim boyama işlemine koyulmaya karar verdim. O sırada tatile gittiğimde saçlarım kumral değil bildiğiniz bakırdı. aşağıda resmini ekliyorum.
İlk başta küllü kumral denedim ama yine çok açık geldi. Zaten artık hedefim açık tonlar değil birazcık daha koyusuydu. Bensu Soralın aşağıdaki fotoğraftaki saç rengine ulaşmaya karar verdim.
Bu renk'e ulaşmak için Syoss'un 5-54 Küllü açık kahvesini kullanmaya karar verdim. Bir ihtimal belki olur diye. Fakat Sonuç yine hüsran
Silver şampuan kullanarak kızıllığını alabileceğimi düşündüm ve birkaç yıkamada şu hale geldi ama beni yine memnun etmedi.
Birkaç hafta sonrada küllenmek yerine renk akarak şu hale geldi.
Bende bu sefer birazcık daha koyusu olsun diyerek Syoss'un 5-10 Küllü Kahvesine boyadım. Ama şuan saçlarım siyaha çok yakın bir renk. Neden böyle oldu anlamadım. Ve içinde yine kızıl yansımalar var. Ama birkaç haftaya akmasını umut ediyorum. Eğer olaki akarsa fotoğrafını eklemiş olduğum Bensu Soralın saç rengini nasıl elde edebilirim. Giden paracıklarıma mı yanayım, 4 yıldı boyamayarak sağlığına kavuşmuş saçlarımı yıprattığıma mı elde edemediğim saç rengine mi