Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü açık kumral tonu istiyorum saçıma,hangisini önerirsiniz?

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
Arkadaşlar ben saçımı açıcıyla açmıştım sarıyı seviyorum diye uçları dehşet güzel olmuştu ama dipler turuncu olunca 1 gün dayanabildim ancak sonra da o barbie bebek sarısının üstüne çikolata kahve alıp boyadık.Başlarda baya koyuydu ama şimdi sinameki kürü de kullanıyorum galiba ondan kızıllı uçlar sarımtırak bişe oldu,Ben küllü açık kumral tonu istiyorum saçıma,hangisini önerirsiniz?Çok başlığa yazdım ama nedense cevap alamıyorum,bu işten anlayan arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen.Saçlarımı görünce moralim bozuluyo tek renk olsunlar istiyorum şu andaki saç rengim şunun akmış hali
ben bu tonları istiyorum

Son düzenleme:
bana kalırsa akmış hali dediğin saçın harika duruyor. çok da yakışmış maşallah. o alttaki renge boyatırsan birkaç yaş yaşlanacağına emin olabilrsin. güzel bir renk değil. bir de zaten her renk her tene gitmeyebiliyor.

AMA BUNUN AKMIŞ HALİ ŞU AN ARADA KIZILIMSI SARIMSI RENKLER VAR:s
küllü açık kumral istiyormuşsunuz o kızıllıklar zaten sadece küllü kapatır ama bir boyamada hemen olmaz istediğiniz gibi renk oturana dek küllü kumrala devam edin yanlız saçımda sarı renklerde var diyorsunuz küllü renkler sarı saçlarda yeşillenme yapıyor dikkat edin ya açık kumral küllü kumralla karıştırarak yada saçınızın bir tutamında test yaparak boyayı kullanın yada sadece küllü açık kumralla saça cila yapın bakın saçın rengine gör tekrar eder yada komple boyarsınız küllü renklerle ilgili kızıllıklardan kurtulmayla ilgili forumlardaki paylaşımları inceleyin size uygun paylaşımlar olabilir kolay gelsin

saça cilayı nasıl atıcam,daha önce aramıştım bu konuyu ama bulamamıştım?

Arkadaşlar akmış hali saçlarımın işte bu renk
ben bu kızllıktan kurtulup nasıl açık kumral yapıcammmmmmm

bu renge benziyor gibi bu renge boyarsan istediğini elde edebilirsin gibi başka markada olabilir ama böyle bir renk olmalı

bunun adı koyu sarı küllü diye geçiyor

Alix avien kumral aldım bakalım inş güzel bi renk tutaraldığım yerdeki kız illa bunu al dıye tutturdu:9 kutunun üzerindeki renk bu yarın boyayıp ekliycem bakalım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…