kimse cevap vermediama çok okuyan var. buradan anlaşılıyor ki aynı dertten muzdarip çok arkadaş varmış. neyse ben yaptım şimdi deneyimlerimi paylaşıyım da diğer okuyanlara yardımcı olsun.
öncelikle cm ne demek keşfettim. boyayı sıkarken tüpten çıkan boyanın uzunluğu
1 kutu 9.1 loreal küllü sarı (oksidan hariç) + 1 kutu 30'luk oksidan + 4-5 cm majirel mavi mix boya = sonuç turuncu
yılmak yok gözü kararttım aynı gün:
1 kutu 9.1 loreal küllü sarı (oksidanıyla birlikte) + 15 cm mavi mix boya = sonuç doğal kumral
çok küllü değil ama turuncu da diil
çok mutluyum umarım yıkadıkça akıp turunculaşmaz yine
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719589bende hep ya 8.1 ya da 9.1 kullanıyorum içine de yarım tüp gümüş çeyrak tüp te mavi kullanıyorum güzel oluyo turunculuk olmuyor. Bu defa da kalktım 8.1 in içine sadece mavi koydum o an elimde gümüş yoktu. biraz da fazla koydum ve saçlarım hem yeşerdi hep koyulaştı garip bir renk olduumarım akar akmazsa tekrar boyayacağım :
bende hep ya 8.1 ya da 9.1 kullanıyorum içine de yarım tüp gümüş çeyrak tüp te mavi kullanıyorum güzel oluyo turunculuk olmuyor. Bu defa da kalktım 8.1 in içine sadece mavi koydum o an elimde gümüş yoktu. biraz da fazla koydum ve saçlarım hem yeşerdi hep koyulaştı garip bir renk olduumarım akar akmazsa tekrar boyayacağım :
o boyaların aynısından ben de aldım banada yardım eder misin?hala o renklere boyuyor musun saçını?
evet boyuyorum hala vazgeçemiyorum bu renkten kim görse yolda durdurup saç rengimi soruyor :) hngi renkleri aldın ve şu anki saç rengin ne ?
evet boyuyorum hala vazgeçemiyorum bu renkten kim görse yolda durdurup saç rengimi soruyor :) hngi renkleri aldın ve şu anki saç rengin ne ?
loreal majirel 8.1 küllü koyu sarı, lu color P01 küllü cila,majiruoge mavi mix boya ve 9 luk oksidan aldım nettten...ama cesaret edemedim bi türlü oksidanım büyük boy oranları nasıl ayarlayacağım saçım kürek kemiklerimden biraz aşağıda boyu ...acaba diyorum tutam kesip tutamları boyayıp mı baksam renge .sonra tüm saçımı boyasam ...lütfen cesaret ver kuaföre gitmek istemiyorum kalitali boya kullananlarda dünya para alıyor...
merhaba canım kuaförde boyatmıştım saçımı 1 haftada aktı ve allerji oldum kaşınma kuruluk falan ben de kaliteli boya alıp kendim boyarım dedim taban rengim bakır karamael bal köpüğü gibi birşeydi küllü kumral boyayınca bakırlık az kayboldu ama var yinede böyle koyu sarı bişey saçımEki Görüntüle 1117537 bu saçlarımın ilk boyanmış hali bundan baya baya akmış bi saç şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?