Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaküllü açık kumral ??resimli
saçıma kolestonun 8.1 küllü açık kumral ve yine baska bir renkle karıştırarak saçımı kızıl göstermiyecek ve rengini hafif sarı yapıcak bi şekilde onu dengeleyecek bir renkle boyamak istiyorum benim saçıma o tonlar gidermi sizce yardımcı olursanız sevinirim. opuyorumnanaktan
ben dün koleston 8.1ile 11.1 açık küllü sarıyı karıştırarak boyadım çağla şikelin şuan ki saç rengi gibi oldu sarımsı bi renk yaneee cnmalkisalkisalkis
saçıma kolestonun 8.1 küllü açık kumral ve yine baska bir renkle karıştırarak saçımı kızıl göstermiyecek ve rengini hafif sarı yapıcak bi şekilde onu dengeleyecek bir renkle boyamak istiyorum benim saçıma o tonlar gidermi sizce yardımcı olursanız sevinirim. opuyorumnanaktan
canım çok yakışmış sana ya ten renginle uyumlu yani zemuszemus beni soluk mu gösteriir acaba bu renk anlayamadım pek belki bana da bu şekilde tutmaz CADIARZU