• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Külll

Az önce elimde cımbız karnımdaki uyuz kılları yoluyodum bidr genital bölgeyi deniyim dedim bir iki derkrn canım yandı o anda yanımda duran kültablası çarptı gözüme hadi bi deneyelim dedim :)

Aldım külü ovuşturdum baya ve üst bölge cımbızla tek tek yolarak bitmek üzere :)

Ki şunuda belirteyim, bugüne kadar bir kez bile ağda veya sir yaptırmadım hep jilet vurdum ve baya da kıllı bi insanım malesef.

Birde birşey sormak istiyorum sizlere kılları tersi yöne çektiğimde çok daha fazla acı oluyo ama kendi yönünde çektiğimde nerdeyse hissetmiyorum bile.

Daha önce drneyen varmı bilmiyorum ama ağda yaparkende yönünde çeksrk alırmı ki acaba ?

Bu arada henüz dudak kısmına geçmedim ordada aynı hissizlik oluşurmu bilmiyorum, eğer olursa paylaşırım tekrar :)
ne biçim bir yazı bu be..

bir bayan bu kadar ayrıntıya girmez,gerek duymaz....bu üye erkek olabilir.kızları konuşturacak kendi temizliklerini nasıl yaptığını öğrenecek..artık sonra.....

Bir bayanım ve ayrıntıya girdim öncelikle eğlenceli olsun diye kültablası vs detaya indim sonrasındada açık açık hangi kısmı alıp hangi kısmı almadığımı belirttim.

Millet nasıl seviştiğini anlatıyor ona laf yok ben bayanların bir çoğumuzun sıkıntısı olan bi konuda edindiğim deneyimden bahsettim paylaşmak istedim. Her neyse kusura bakmayın çok müstehcen bir konudan bahsetmişim özür dilerim :)

Bir bayanım ve ayrıntıya girdim öncelikle eğlenceli olsun diye kültablası vs detaya indim sonrasındada açık açık hangi kısmı alıp hangi kısmı almadığımı belirttim.

Millet nasıl seviştiğini anlatıyor ona laf yok ben bayanların bir çoğumuzun sıkıntısı olan bi konuda edindiğim deneyimden bahsettim paylaşmak istedim. Her neyse kusura bakmayın çok müstehcen bir konudan bahsetmişim özür dilerim :)

Eğlenmekten ziyade içim kalktı,adap,üslüp önemli,yoksa tabii ki epilasyon yöntemlerinden de bahsedilebilir...

Back