Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç küle dönüşme tavsiyem.
Yeniden başlamak için küle dönüşmeyi beklememek gerek,neresinden tutup yakalasak kardır.Kol bacak artık ne kaldıysa geriye...
Hiç küle dönüşme tavsiyem.
Yeniden başlamak için küle dönüşmeyi beklememek gerek,neresinden tutup yakalasak kardır.Kol bacak artık ne kaldıysa geriye...
yani küllerinden dogmak..yanip kül olmak ve yeniden ayaga kalmak mi tam olarak??? yandim..söndümm ve küllerimden yeniden dogdum.eskisinden dahada güclüyüm..?
yani küllerinden dogmak..yanip kül olmak ve yeniden ayaga kalmak mi tam olarak??? yandim..söndümm ve küllerimden yeniden dogdum.eskisinden dahada güclüyüm..?
valla anlamını soruyorsan dibe batmış olup, yukarı çıkmak diyebiliriz, sıfır noktasına geri dönmüşsündür, maddi manevi bitmişsindir, o noktada hayatında bi ışık çakar eskisinden daha güçlü bi şekilde devam edersin hayata gibi... eğer anlamını soruyorsan, bu arada hayır hiç küllerimden doğmadım