benim yapmam lazım açıkta 3 yorganım var yıkamam gereken çamaşırlar var yağmur bugün durduhafta içi ancak etraf toplayıp çamaşır ve yemekle ilgilenirim. cumartesi de sil süpür yaparım yetişirsem mutfak dolap içlerini toplarlarım üsterlini silerim burya yazarken evim daha derli topluyduHoşgeldiniz kızlar grup aktif olmayınca ben de bir süredir girmiyordum.
Temizlik yapcam var mi önerisi olan yada katılan
benim yapmam lazım açıkta 3 yorganım var yıkamam gereken çamaşırlar var yağmur bugün durduhafta içi ancak etraf toplayıp çamaşır ve yemekle ilgilenirim. cumartesi de sil süpür yaparım yetişirsem mutfak dolap içlerini toplarlarım üsterlini silerim burya yazarken evim daha derli topluydu
bari biz yazalım . akşam çamaşır toplayıp serecem bir makinede kazakları atacam . mutfağı toparlarım birde yemek yapacam yetişirsem poğaça yaparım işe getirmek içinnBen de burası aktifken düzene girmiştim
Senin bugun isin cokmus benim bugun pek isim yok kahvalti toplandi beyazlar atildi odalar toparlanip camasirlar serilecek bi de banyo lavabosunu temizlerim yemek de var bugun asil is yarin benim mutfak tul perde falan yikanacak mutfakta bi iki yer var el atmak istedigim bakalim yarin planim o sekildemerhabalar insanlar galiba face ve diğer sosyal mecralara takılır oldu.
ben geneden yazayım.
yaptıklarım.
çocukların nazı çekildi
kahvaltı hazırlandı çocuklar yedirildi.
bulaşık makinesi boşaldı
bardak kırıldı çam kırtıkları temizlendi.
çamaşır serildi
kahve içildi
yapılacaklar ( inşaallah)
1. mutfak toplanacak
2. ev toplanıp süpürülecek
3.salonun duvarları silinecek
4 bütün ev dip köşe fırçalanıp silinecek ( ev biraz kiili ise çamaşır suyu ile fırçalıyorum peşinden de bir kaç defa siliyorum)
5. beslenme hazırlayıp oğlumu okula bırakacağım
6. ve tabii akşam yemeği
SEN NERELERDESİN CANIM .Selam kızlar nasılsınız
Kim var kim yok bakiiim...
Bunların hepsi bir günde mi yapılacakmerhabalar insanlar galiba face ve diğer sosyal mecralara takılır oldu.
ben geneden yazayım.
yaptıklarım.
çocukların nazı çekildi
kahvaltı hazırlandı çocuklar yedirildi.
bulaşık makinesi boşaldı
bardak kırıldı çam kırtıkları temizlendi.
çamaşır serildi
kahve içildi
yapılacaklar ( inşaallah)
1. mutfak toplanacak
2. ev toplanıp süpürülecek
3.salonun duvarları silinecek
4 bütün ev dip köşe fırçalanıp silinecek ( ev biraz kiili ise çamaşır suyu ile fırçalıyorum peşinden de bir kaç defa siliyorum)
5. beslenme hazırlayıp oğlumu okula bırakacağım
6. ve tabii akşam yemeği
Bunların hepsi bir günde mi yapılacak
Maşallah size ben çok yavaşım ya elim ayağım birbirine dolaşır sürekli , işler zor biter keşke bende biraz pratik ve seri olabilsem .Evet bir günde idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?