• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama külle saç boyama

snm67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
3
0
36
Zonguldak
çağla şikelin röportajında okudm saçını külle boyuyomş gerçekmidir acaba yeşil olumş ykadktan sonra sonra açılıomş bununla ilgili bilgisi olana var mı çok mrk ettm

canım ben birebir izledim 2 gün önce falan. saba tümere konuktu, bi izleyici sordu saç rengini neyle boyadığını. bayağı bi evirdi çevirdi lafı belkide marka vermek istemedi reklam olur diye belkide gerçekten söylemek istemedi. kül dedi geçti ama cevap verirken ki afallamasına bakaraktan ben verdiği cevabın doğruluğundan şüpheliyim.

sağır duymaz uydurur derler.ne doğruymuş.ben de birebir izleyenlerdenim.kadın hiç de kül falan demedi.bildiğin küllü boyayla boyuyorum,boyaların içine katılanı ben direk sürüyorum saçıma dedi yani yeşil boya.akınca rengi güzel oluyor dedi.gazeteciliğe bak ya adam nasıl aktarmış gazetesine haberi...umarım sazanlar atlayıp küle bulanmamıştır.

sağır duymaz uydurur derler.ne doğruymuş.ben de birebir izleyenlerdenim.kadın hiç de kül falan demedi.bildiğin küllü boyayla boyuyorum,boyaların içine katılanı ben direk sürüyorum saçıma dedi yani yeşil boya.akınca rengi güzel oluyor dedi.gazeteciliğe bak ya adam nasıl aktarmış gazetesine haberi...umarım sazanlar atlayıp küle bulanmamıştır.
evet canm katılıyorm sana ama pek bı evırıp cevırdı yanlıs anlasılmaya musaıt konustu oda

Kül mü :53:
Büyük ihtimalle yanlış anlamışsınızdır saç rengine küllü rengi veren mix tonu ekliodur o
Küllü=mavi demek
Maxi renk boya ile (buna mix ton deniyor) örnek veriyorum kumralı karıştırırsanız küllü kumral olur
Mesela mavi siyah 0.1 küllü siyah demektir zaten

Anlamadığım şey evet ciddi ciddi külle boyuyorum deseydi gidip saçlarınızı külle mi boyayacaktınız :52:

Kül mü :53:
Büyük ihtimalle yanlış anlamışsınızdır saç rengine küllü rengi veren mix tonu ekliodur o
Küllü=mavi demek
Maxi renk boya ile (buna mix ton deniyor) örnek veriyorum kumralı karıştırırsanız küllü kumral olur
Mesela mavi siyah 0.1 küllü siyah demektir zaten

Anlamadığım şey evet ciddi ciddi külle boyuyorum deseydi gidip saçlarınızı külle mi boyayacaktınız :52:

öyle dedi zaten külle boyuyorum dedi ben birebir dinledim.

öyle dedi zaten külle boyuyorum dedi ben birebir dinledim.

Kül diye mavi boyayı kastetmiş olabilir ama çoğu kişi anlamamış haliyle :1:
Ya da anlamasınlar diye özellikle kül demiş olabilir
İnsanların yakın anlamını anlaması için
Ama başka bi zaman sorduklarında da uzak anlamını kastettiğini yani yalan söylemediğini söylemek için
Zekice bi cevapmış yahu derinine inince :27:

Neyse çözüme kavuştu zaten
Saç rengini küllü yapmak için = mavi mix ton
Kül değil!

Son düzenleme:
Kül diye mavi boyayı kastetmiş olabilir ama çoğu kişi anlamamış haliyle :1:
Ya da anlamasınlar diye özellikle kül demiş olabilir
İnsanların yakın anlamını anlaması için
Ama başka bi zaman sorduklarında da uzak anlamını kastettiğini yani yalan söylemediğini söylemek için
Zekice bi cevapmış yahu derinine inince :27:

Neyse çözüme kavuştu zaten
Saç rengini küllü yapmak için = mavi mix ton
Kül değil!

ya ladyevil görmeliydin soru sorulduğunda renkten renge girdi evirdi çevirdi afalladı yani o kadar belliydiki sorunun memnuniyetsizliğinden, bi kaç defa üst üste kül dedi durdu. sabada şaşırdı haa kül dedi...:1:

ben izlemedm haberde okudm şalırdm anlamk istedm ama saçları gerçektem çok güzel nsl neyle boyuyo çok mrk ediorm

kızlar zaten onun saç rengi bariz küllü tonda. o sırada söyleyememiştir işte. belki tam tonunu da bilmiyordur. ama kesin belli yani saçını küllü bir renkle boyadığı...

ben izlemedim ama küllü saç boyası kullandığı çok belli :) bu arada saf odun külü saç yıkamada kullanılırmış annelerimizin zamanında ama tabiki temizlik amacıyla. saç rengini küllendirirmi bilemem :)

Back