• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmakta Olduğunuz ve Önerdiğiniz Parfümler, Fotoğrafları ve Ürün Özellikleri İle

Maip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
1.860
13
66
- Yurtdışı
Konunun ilk şartını hemen baştan yazıyorum.

Asla merdiven altı sahte parfüm önermiyoruz ve sahte parfümleri paylaşmıyoruz.

Sahte parfümler herkesin bildiği gibi cilde ve solunum yollarına zarar veriyor, uzun vadede sahte parfüm kullanımı ciltte kahverengi lekelere neden oluyor. Ayrıca içinde ne olduğu belirsiz bu parfümler çevreye nasıl bir gaz salınımı yapıyorlar acaba...

Aldığımız orijinal ürünlerde de üzerinde ’İçeriğinde paraben bulunmuyor’ ibaresine dikkat ediyoruz. Bir sene önce paraben maddesi kanserojen bir madde olduğu gerekçesiyle sağlığa önem veren bazı Avrupa ülkelerinde yasaklandı.

Açık parfüm ve sahte parfüm aynı şey değildir diyenler için söylüyorum, allerjik astımım ve açık parfüm sıkan biriyle yanyana geldiğim an vücudum reaksiyon göstermeye başlıyor, nefesim tıkanıyor ve kızarıyorum... Orjinaliyle birebir aynıdır, aynı kalitededir diyenler lütfen bana bunun açıklamasını yapsınlar.

Lütfen cildinize, doğaya ve çevrenizdeki insanlara biraz saygı...

Elizabeth Arden Provocative Woman edp

$ea-provocative-woman.jpg

Üst notasında ayva, kalp notasında gece orkidesi ve alt notasında beyaz kum.

Yaz ayları için: Sabah güne başlarken şöyle bir balkondan havayı yoklayın. Gün bunaltıcı geçmeyecekse ve fazla güneşte kalmayacaksanız rahatlıkla önerebilirim :12:

Kış ayları için: Günün her saatine uygundur.

Christian Dior J'adore edp

$1b.jpg

Mandalina, Champaca Çiçekleri, Sarmaşık, Afrika Orkidesi, Gül, Menekşe, Şam Eriği, Horozibiği Ağacı ve Böğürtlen Miski notalarının karışımı.

Bu çiçeksi kokuları yaz kış önerebilirim.

bu tarz konular vardı zaten diye hatırlıyorum...

Ben de parfüm konularında dolandım bayağ, hep içlerinde açık parfüm muhabbetleri dönüyordu, açık parfümün konuşulmayacağı ve parfümün özelliklerinin de yazıldığı ayrıca kullanan kişilerin de kullanım hakkında yorumlarının olduğu bir topik istedim bulamadım, eğer varsa kapatalım burayı.

Sık sık parfüm kullanan ve alan birisiyim, farklı parfümler kullanmasını severim, ama topiklerde ben şunu kullanıyorum bence çok güzel gibi yorumlardansa içeriklerini notalarını ve resimlerini de görmek istiyorum, daha aydınlatıcı oluyor. Satan kişilerin yenilik önerisindense kullanan kişilerin önerileri daha iyi olur :34:

ama dediğim gibi böyle konular varsa gözümden kaçmış olabilir, yer kaplamayalım :34:

Sıcaklar iyice bastırdı, bunaltıcı havalarda dahi kullanabileceğim yeni bir parfüm alacağım, kimse buraya yukarıdaki örnekler gibi bilgi girmediği için mecburen yine satıcıların önerdiği yeniliklere bakacağım... :ssz:

ben zaranın yeni çıkan sexy parfümune hasta oldum dogum günümde arkadasım almıştı ama bitti :(

o zaman hemen bilgilerini ekleyelim, almak isteyen olursa eğer senin tecrübene ek olarak parfümün içeriğini şişesini de görsün :34:

bir de yaz için kış için nasıldır, yoğun mu, senin teninde nasıl durdu, zahmet olmazsa onları da eklersen daha iyi olur :34:

DKNY Be Delicious EDP 100 ml

$dkny-be-delicious-100ml__22316_zoom.jpg

Notalarında;

Amerikan elması (üst notası), salatalık ve greyfurt (üst notada elmanın ardından geliyor),

Kalp Notaları: gül, menekşe, manolya, tuberose (sümbülteber [beyaz yaz çiçeği], beyaz muguet (beyaz müge- beyaz inci çiçeği- yine beyaz yaz çiçeği)

sarı odun - sandal ağacı - beyaz amber (son notalar)

$be-delicious.jpg

yaz için idealdir :34:

DKNY Sweet Delicious Tart Key Lime 50 ml

$Tart-Key-Lime-pack-CROP.jpg

100 ml daha görmedim, sanırım sadece 50 ml üretilmiş.

Bu koku tam bana göre, daha yeni DKNY Be Delicious EDP 100 ml aldım, bitince hemen ardına bunu alacağım, yaz sonu sonbahar başı çok iyi gidecektir portakallı falan :))

Notaları:

Bol portakal aroması, bergamot, mandalina ve portakal çiçeği esansı ile karıştırılmış parlak satsuma tartı, kadınsı menekşe yapraklarına sarılı fesleğen makaronu ve zencefil tatları.

Back